Flexibel opbergen met AEG CustomFlex

Flexibel opbergen met AEG CustomFlex
Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

De nieuwe lijn van AEG ProFresh koel/vriescombinaties zijn uitgerust met het CustomFlex systeem. Dit is het meest flexibele opbergsysteem op de hedendaagse koelkasten markt. Vaak worden levensmiddelen op een inefficiënte manier in de koelkast bewaard zonder rekening te houden met seizoensproducten of speciale eetpatronen. De flexibele opbergmogelijkheden van de AEG koelvriescombinaties zorgen voor een optimale luchtvochtigheidsbalans en een gelijkmatige temperatuursverdeling in de koelkast. Dit slimme CustomFlex systeem zorgt ervoor dat producten sneller kunnen worden verplaatsen en langer vers blijven.

Optimale versheid met AEG

Wil je voedsel langer vers houden? AEG koelkasten die uitgerust zijn met ProFresh en de nieuwste TwinTech-technologie zijn hier uitstekend toe in staat. Normale koel-vriescombinaties maken gebruik van 1 koelsysteem voor zowel vriesgedeelte als koelgedeelte. TwinTech staat voor het gebruik van 1 koelsysteem voor de vriezer en voor een ander apart systeem voor het koelvak. Zo voorkomt AEG de overdracht van vocht en gaat het ijsvorming tegen. Dit zorgt ervoor dat het voedsel in de koelkast optimaal gehydrateerd blijft en de smaak, textuur en voedingsstoffen behouden blijven.

AEG CustomFlex systeem

Flexibel opbergen met AEG CustomFlex

Het CustomFlex systeem van AEG biedt dus een hoop voordelen voor het bewaren van jouw voedingsmiddelen. Maar wat biedt dit opbergsysteem nu precies?

  • 6 verschillende opbergruimtes.
  • 2 clips voor het ophangen van kleine items, zoals zakjes geraspte kaas.
  • Een easy-fitting rek in de deur met rails.

Wil je ook jouw levensmiddelen op de meest efficiente manier bewaren, waarbij jouw producten zo lang mogelijk vers en smaakvol blijven? Op Slimster.nl vind je alle AEG ProFresh koelkasten voor de laagste online prijs!