• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kunststof deuren kosten

Kunststof deuren kosten

Minimale kosten € 500,- Maximale kosten € 3.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.000,-
Prijs kunststof deuren

Ben je op zoek naar nieuwe deuren met een aantrekkelijke prijs? Kunststof deuren zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar vergen ook weinig onderhoud. Maar welke kosten brengt dit materiaal met zich mee en wat zijn de mogelijkheden van kunststof deuren?

Voordelen kunststof deuren

  • Onderhoudsvrij
  • Voordelige deuren
  • Uitstekende isolatie

Nadelen kunststof deuren

  • Lastig te repareren
schuifdeuren kunststof

Wat kosten kunststof deuren?

De prijs van een kunststof deur is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmetingen van de deur en het kunststof merk. Ook de montage is van invloed op de kosten. Ben je benieuwd naar de kunststof deuren prijzen? De deuren verschillen veel van elkaar en zijn hierdoor qua prijs nauwelijks te vergelijken. Bekijk de kosten en mogelijkheden per kunststof deurkozijn.

Kunststof 4 seizoenen pui Kunststof 4 seizoenen pui

Houd je van de zon of ben je sowieso graag buiten? Betrek je tuin dan bij je woning door grote tuindeuren te plaatsen in de vorm van een vier seizoenen pui. Deze vier seizoenen pui kan volledig of gedeeltelijk worden opengeklapt. Maar wat zijn de mogelijkheden en kosten van deze pui?

Kunststof 4 seizoenen pui
Kunststof achterdeur Kunststof achterdeur

Is het tijd voor een nieuwe achterdeur in je woning? Deze buitendeur is verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Wat zijn de mogelijkheden en kosten om een achterdeur te plaatsen?

Kunststof achterdeur
Kunststof draaikiepdeur Kunststof draaikiepdeur

Ben je op zoek naar een handige manier om je woonkamer of andere ruimte te ventileren, maar wil je ook een toegang houden naar buiten? Dan is een draaikiepdeur een ideale oplossing; je kan de deur niet alleen normaal openen, maar ook in de kiepstand zetten voor ventilatie.

Kunststof draaikiepdeur
Kunststof garagedeur Kunststof garagedeur

Wil je weinig omkijken hebben naar je garagedeur, maar de deur wel een mooie uitstraling meegeven? Ga voor een kunststof garagedeur en profiteer van de vele voordelen van dit materiaal. Ontdek de verschillende mogelijkheden en kosten van pvc garagedeuren.

Kunststof garagedeur
Kunststof harmonicadeur Kunststof harmonicadeur

Ben je op zoek naar een goede manier om je woning en tuin met elkaar te verbinden? Geniet van veel lichtinval in de winter en een volledig opengevouwen wand in de zomer door een harmonicadeur te laten installeren.

Kunststof vouwwand
Kunststof terrasdeur Kunststof terrasdeur

Wil je extra lichtinval en wooncomfort in je huis creëren? Laat openslaande tuindeuren van kunststof plaatsen en betrek je tuin bij je woonkamer. Zo kan je bij de eerste zonnestralen van het jaar de deuren al wagenwijd openzetten en genieten van de frisse lucht.

Kunststof terrasdeur
Kunststof schuifpui Kunststof schuifpui

Ben je op zoek naar een eenvoudige, voordelige manier voor meer lichtinval én een riante doorgang van je woning naar je tuin? Een kunststof schuifpui vergt weinig onderhoud en is een ideale oplossing voor meer licht in huis.

Kunststof schuifpui
Kunststof taatsdeur Kunststof taatsdeur

Ben je op zoek naar een unieke, stijlvolle deur in je woning? Taatsdeuren zien er chique uit en gaan ook nog eens handig open en dicht. Een taatsdeur wordt op maat gemaakt en is dus volledig naar eigen smaak samen te stellen.

Kunststof taatsdeur
Kunststof voordeur Kunststof voordeur

Ben je op zoek naar een onderhoudsvrije, maar mooie voordeur? Een kunststof voordeur heeft meerdere voordelen, waarvan het onderhoudsvrije materiaal er één is. Wat zijn de mogelijkheden met dit materiaal en met welke prijzen moet je rekening houden?

Kunststof voordeur

Toch liever concrete prijzen weten voor jouw nieuwe deur? Vraag dan direct gratis deur-offertes aan en vind de beste deal.

Prijzen kunststof deuren vergelijken

Prijsopbouw kunststof deurkozijnen

Materiaalkosten deurkozijn

Je hebt de keuze uit verschillende kunststof merken, die ieder hun eigen kenmerken en prijsklassen hebben. Ben je benieuwd welk merk geschikt is voor jouw nieuwe deurkozijn? Laat je dan adviseren door een specialist.

Weinig onderhoud aan de deur Eén van de grote voordelen van kunststof is dat het materiaal weinig onderhoud vergt. Kunststof deuren hoef je enkel periodiek schoon te maken.

Kunststof deuren isolatie

De hoge isolatiewaarde van kunststof is één van de redenen om te kiezen voor dit materiaal. De isolatiewaarde wordt vastgesteld met behulp van de U-waarde: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie is van het materiaal. Waar hout meestal niet beter isoleert dan 2,0, hebben kunststof deuren een waarde tussen de 1,0 en 2,0.

De juiste beglazing

De juiste beglazing kan de isolatie nog meer verbeteren. HR++ of HR+++ glas worden tegenwoordig het meest gebruikt, maar je hebt uiteraard meer mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld veiligheidsglas laten plaatsen in een deur met veel glas? Ook dat is mogelijk.

Beglazing
U-waarde
Prijs*
Dubbel glas 2,7 € 90
HR 1,7 - 2,0 € 100
HR+ 1,3 - 1,6 € 105
HR++ 1,2 € 110
HR+++ 0,5 - 0,9 € 150

* Vanaf-prijs per vierkante meter, incl. montage en btw. Exclusief kozijnen.

Wanneer je glas laat plaatsen, heb je daarnaast ook de keuze uit blank glas, melkglas of zelfs glas-in-lood. Ook kan je ervoor kiezen om roeden te laten plaatsen en zo het glas verdelen in kleinere ruitjes.

Houtlook met voordelen van kunststof Wil je de uitstraling van een houten deur, maar vind je een uitstekende isolatie en weinig onderhoud belangrijk? Ga dan voor een houtlook deur; zo heb je de voordelen van kunststof met het uiterlijk van hout.

Kunststof deuren laten plaatsen door specialist

Bij de montage van kunststof deuren wil je dat alles correct gebeurt. Schakel daarom de hulp in van een betrouwbare en ervaren vakman. Zo weet je zeker dat de deur en deurkozijnen goed geïnstalleerd worden en kan je altijd terugvallen op de garantie.

Prijsopbouw montagekosten

  • Het inmeten en installeren van de kunststof deuren
  • Eventueel breekwerk in de gevel
  • Eventueel verwijderen oude deuren
  • Het uurtarief van de vakman
Besparen op reis- en afvoerkosten Eenvoudig besparen? Kies een lokale of regionale specialist en houd de reiskosten in de hand. Door ook zelf het afval af te voeren, kan je de kosten nog lager houden.

Geniet van nieuwe kunststof deuren

Wil je kunststof deuren op maat laten maken of is je oog gevallen op een standaard deur? Schakel de hulp in van een ervaren vakman en geniet snel van de nieuwe deur in je woning. Je kan gratis deur-offertes vergelijken bij Slimster en zo eenvoudig de beste deal vinden.

Direct 502 deur-bedrijven vergelijken

Multi Kozijn
Belisol & Renovar Kozijnen
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal