• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Kunststof deuren

Ben je op zoek naar nieuwe deuren met een aantrekkelijke prijs? Kunststof deuren zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar vergen ook weinig onderhoud. Maar welke kosten brengt dit materiaal met zich mee en wat zijn de mogelijkheden van kunststof deuren?

Voordelen kunststof deuren 1. Onderhoudsvrij materiaal
2. Voordelige deuren
3. Uitstekende isolatie
4. Mogelijk bij alle soorten deuren

Wat kosten kunststof deuren?

De prijs van een kunststof deur is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmetingen van de deur en de montagekosten. Maar ook het kunststof merk is van invloed op de prijs; er zijn namelijk voordelige en duurdere kunststof deuren te verkrijgen.

Ben je benieuwd naar de kunststof deuren prijzen? De prijs verschilt uiteraard per soort deur en is hierdoor niet zomaar te noemen. Bekijk deze prijzen per soort deur:

Toch liever concrete prijzen weten voor jouw nieuwe deur? Vraag dan direct gratis deur-offertes aan en vind de beste deal.

Prijsopbouw kunststof deuren 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Kunststof merken

Je hebt de keuze uit verschillende kunststof merken, die ieder hun eigen kenmerken en prijsklassen hebben. Ben je benieuwd welk merk geschikt is voor jouw nieuwe deur? Laat je dan adviseren door een specialist.

Weinig onderhoud aan de deur Eén van de grote voordelen van kunststof is dat het materiaal weinig onderhoud vergt. Kunststof deuren hoef je enkel periodiek schoon te maken.

Kunststof deuren isolatie

De hoge isolatiewaarde van kunststof is één van de redenen om te kiezen voor dit materiaal. De isolatiewaarde wordt vastgesteld met behulp van de U-waarde: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie is van het materiaal. Waar hout meestal niet beter isoleert dan 2,0, hebben kunststof deuren een waarde tussen de 1,0 en 2,0.

De juiste beglazing

De juiste beglazing kan de isolatie nog meer verbeteren. HR++ of HR+++ glas worden tegenwoordig het meest gebruikt, maar je hebt uiteraard meer mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld veiligheidsglas laten plaatsen in een deur met veel glas? Ook dat is mogelijk.

Wanneer je glas laat plaatsen, heb je daarnaast ook de keuze uit blank glas, melkglas of zelfs glas-in-lood. Ook kan je ervoor kiezen om roeden te laten plaatsen en zo het glas verdelen in kleinere ruitjes.

Houtlook met voordelen van kunststof Wil je de uitstraling van een houten deur, maar vind je een uitstekende isolatie en weinig onderhoud belangrijk? Ga dan voor een houtlook deur; zo heb je de voordelen van kunststof met het uiterlijk van hout.

Kunststof deuren laten plaatsen door specialist

Bij de montage van kunststof deuren wil je dat alles correct gebeurt. Schakel daarom de hulp in van een betrouwbare en ervaren vakman. Zo weet je zeker dat de deur en deurkozijnen goed geïnstalleerd worden en kan je altijd terugvallen op de garantie.

Prijsopbouw montagekosten

  • Het inmeten van de kunststof deuren
  • Eventueel breekwerk in de gevel
  • Eventueel verwijderen oude deuren
  • Het installeren van de kunststof deuren
  • Het uurtarief van de vakman
Besparen op reis- en afvoerkosten Eenvoudig besparen? Kies een lokale of regionale specialist en houd de reiskosten in de hand. Door ook zelf het afval af te voeren, kan je de kosten nog lager houden.

Geniet van nieuwe kunststof deuren

Wil je kunststof deuren op maat laten maken of is je oog gevallen op een standaard deur? Schakel de hulp in van een ervaren vakman en geniet snel van de nieuwe deur in je woning. Je kan gratis deur-offertes vergelijken bij Slimster en zo eenvoudig de beste deal vinden.

Vrijblijvend deur-offertes vergelijken
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal