• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 141.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kunststof deuren kosten

Kunststof deuren kosten

Ga naar
Minimale kosten € 500,- Maximale kosten € 3.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.000,-
Prijs kunststof deuren.

Ben je op zoek naar nieuwe deuren met een aantrekkelijke prijs? Kunststof deuren zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar vergen ook weinig onderhoud. Maar welke kosten brengt dit materiaal met zich mee en wat zijn de mogelijkheden van kunststof deuren?

Voordelen kunststof deuren

  • Onderhoudsvrij
  • Voordelige deuren
  • Uitstekende isolatie

Nadelen kunststof deuren

  • Lastig te repareren

Wat kosten kunststof deuren?

De prijs van een kunststof deur is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmetingen van de deur en het kunststof merk. Ook de montage is van invloed op de kosten. Ben je benieuwd naar de kunststof deuren prijzen? De deuren verschillen veel van elkaar en zijn hierdoor qua prijs nauwelijks te vergelijken. Bekijk de kosten en mogelijkheden per kunststof deurkozijn.

Inspiratie opdoen?

Prijzen kunststof deuren vergelijken

Prijsopbouw kunststof deurkozijnen

Mogelijkheden met kunststof deurkozijnen

Je hebt de keuze uit verschillende kunststof merken, die ieder hun eigen kenmerken en prijsklassen hebben. Ben je benieuwd welk merk geschikt is voor jouw nieuwe deurkozijn? Laat je dan adviseren door een specialist.

Weinig onderhoud aan de deur Eén van de grote voordelen van kunststof is dat het materiaal weinig onderhoud vergt. Kunststof deuren hoef je enkel periodiek schoon te maken.

Kunststof deuren isolatie

De hoge isolatiewaarde van kunststof is één van de redenen om te kiezen voor dit materiaal. De isolatiewaarde wordt vastgesteld met behulp van de U-waarde: hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie is van het materiaal. Waar hout meestal niet beter isoleert dan 2,0, hebben kunststof deuren een waarde tussen de 1,0 en 2,0.

Juiste beglazing

De juiste beglazing kan de isolatie nog meer verbeteren. HR++ of HR+++ glas worden tegenwoordig het meest gebruikt, maar je hebt uiteraard meer mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld veiligheidsglas laten plaatsen in een deur met veel glas? Ook dat is mogelijk.

Meer over glas?
Houtlook met voordelen van kunststof Wil je de uitstraling van een houten deur, maar vind je een uitstekende isolatie en weinig onderhoud belangrijk? Ga dan voor een houtlook deur; zo heb je de voordelen van kunststof met het uiterlijk van hout.

Kunststof deuren laten plaatsen door vakman

Bij de montage van kunststof deuren wil je dat alles correct gebeurt. Schakel daarom de hulp in van een betrouwbare en ervaren vakman. Zo weet je zeker dat de deur en deurkozijnen goed geïnstalleerd worden en kan je altijd terugvallen op de garantie.

  • Inmeten en installeren van de kunststof deuren
  • Eventueel breekwerk in de gevel
  • Eventueel verwijderen oude deuren
  • Uurtarief van de vakman
Besparen op voorrijkosten Eenvoudig besparen? Kies een lokale of regionale specialist en houd de reiskosten in de hand.

Beste deal vinden voor nieuwe kunststof deuren

Wil je kunststof deuren op maat laten maken of is je oog gevallen op een standaard deur? Schakel de hulp in van een ervaren vakman en geniet snel van de nieuwe deur in je woning. Je kan gratis en vrijblijvend offertes vergelijken bij Slimster en zo eenvoudig de beste deal vinden.

Direct 557 deur-bedrijven vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal