• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakkapel op mansardedak

  Dakkapel op mansardedak

  Dakkapel offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Heb je een woning met een mansardedak? Ook op dit dak kan uitstekend een dakkapel worden geplaatst. Een dakkapel op deze dakconstructie is ideaal vanwege de steile onderkant van het dak. Dankzij het steile dakvlak ontstaat er veel extra loop- en leefruimte na plaatsing van de dakkapel.

  Inspiratie opdoen?

  Wat is een mansardedak?

  Een mansardedak wordt ook wel een franse kap genoemd en is een variant op het normale puntdak. Dit dak heeft gebroken vlakken die naar buiten geknikt zijn. Het onderste gedeelte van het dak is steiler dan het bovenste deel.

  Wat kost een dakkapel op een mansardedak?

  Materiaal
  Vanaf-prijs*
  Offerte
  Houten dakkapel € 2.600
  Kunststof dakkapel € 3.000 Gratis offertes
  Polyester dakkapel € 4.000 Gratis offertes
  Zinken dakkapel € 4.800 Gratis offertes

  *Vanaf-prijs casco dakkapel van 2 meter, incl. btw, montage en materiaal.

  De prijs van een dakkapel kan variëren, afhankelijk van het materiaal, het soort dakkapel en de afmetingen. Bekijk hieronder de dakkapel kosten per materiaal voor een indicatie. Benieuwd naar de exacte prijs van een dakkapel op een mansardedak?

  Dakkapel prijzen vergelijken

  Plek van dakkapel op mansardedak

  Het is niet toegestaan om zomaar op iedere plek op een mansardedak een dakkapel te plaatsen. Je mag bijvoorbeeld niet altijd boven de knik een dakkapel monteren. Wil je weten of jij de dakkapel op de voor jou gewenste plek mag plaatsen? Laat je dan adviseren door een vakman.

  Dakkapel op mansardedak door ervaren vakman

  Wil jij graag een dakkapel laten plaatsen op jouw mansardedak? Vraag dan gratis offertes aan en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt deze bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist wie de beste deal heeft.

  493 dakkapel-specialisten vergelijken

  WBB dakkapellen
  Bogers & De Ruiter Dakkapellen
  Scheer Dakkapellen
  Dakkapel.nl
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal