Jaren 30 dakkapel plaatsen
Vergelijk beste dakkapel deals
  • Gratis & vrijblijvend

Jaren 30 dakkapel plaatsen

Woon je in een jaren 30 huis en wil je een bijpassende dakkapel laten plaatsen? Of wil je jouw nieuwbouwwoning vergroten met een karakteristieke jaren 30 dakkapel? Ontdek hier voorbeelden en alle mogelijkheden met een dakkapel in de jaren 30 stijl.

Kenmerken jaren 30 dakkapel

  • Ramen met roeden
  • Glas-in-lood
  • Veel details aanwezig
  • Nadruk op horizontale belijning
  • Authentiek en karakteristiek
  • Klassieke materialen, zoals hout
Materiaal
Vanaf-prijs*
Offerte
Houten dakkapel € 2.600
Houtlook dakkapel € 3.000 Gratis offertes

*Vanaf-prijs casco dakkapel van 2 meter, incl. btw, plaatsing en materiaal.

Ben je benieuwd naar de kosten van een jaren 30 dakkapel? De prijzen variëren afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de afwerking. Een jaren 30 dakkapel wordt meestal gemaakt van hout of houtlook kunststof. Hieronder vind je een prijsindicatie van deze dakkapel materialen. Liever de exacte prijs weten van je nieuwe jaren 30 dakkapel?

Dakkapel jaren 30 stijl plaatsen
Dakkapel offerte

Materiaalkeuze voor dakkapel jaren 30 stijl

In de jaren 30 van de vorige eeuw werden dakkapellen gemaakt van klassieke materialen, zoals hout. Tegenwoordig is hout niet je enige keuze om een jaren 30 dakkapel te krijgen. Je kan namelijk ook uitstekend een houtlook dakkapel laten plaatsen. Houtlook en echt hout zijn vandaag de dag nog nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Waarom je voor een kunststof dakkapel met houtlook kan kiezen? Deze dakkapel heeft karakter, maar is ook onderhoudsvrij.

Wat zijn je mogelijkheden als je een dakkapel in de jaren 30 stijl wilt afwerken? Zoals hierboven te zien is, is een jaren 30 dakkapel herkenbaar aan enkele kenmerken. Zo is de bekleding van de dakkapel vaak voorzien van horizontale belijning en zijn er veel details aanwezig. Ook worden er vaak raamroeden gebruikt.

dakkapel jaren 30 stijl

Jaren 30 dakkapel op nieuwbouwwoningen

De jaren 30 stijl is een veelvoorkomende stijl bij woningen in Nederland. Ook bij nieuwbouwwoningen wordt deze stijl vaak als basis gebruikt. Jaren 30 dakkapellen passen om die reden vaak ook uitstekend op nieuwere woningen, mede door de nadruk op horizontale belijning.

Dakkapel laten plaatsen door ervaren vakman

Wil jij een dakkapel in de jaren dertig stijl? Vraag dan gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met maximaal 3 bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt deze bedrijven eenvoudig op basis van prijs en kwaliteit, en kiest zelf wie de opdracht krijgt.

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal