• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 112.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
De mooiste veranda’s op een rij

6x de mooiste veranda’s op een rij

Een veranda in de tuin. Dromen we daar niet stiekem allemaal van? Een fijne ruimte waar je beschut het hele jaar buiten kunt vertoeven. In de zomer vind je verkoeling onder de veranda. En als het regent kan je nog steeds heerlijk buiten zitten. Als de temperatuur aan de lage kant is, creëer je met een buitenhaard extra warmte onder de veranda.

Haal binnen naar buiten

Met een veranda breng je buiten naar binnen en binnen naar buiten. De tuin betrek je meer bij je woning en je zult merken dat je meer tijd buiten doorbrengt. Een veranda is niet alleen een fijne plek om te vertoeven, maar dankzij de buitenlucht ook goed voor je gezondheid!

Veranda's in alle soorten en maten

Een veranda heb je in alle soorten en maten. We hebben de mooiste veranda’s voor je op een rij gezet. Van een landelijke houten veranda, een glazen veranda tot een moderne stalen veranda.

1. Beschut en comfortabel

Deze houten veranda biedt je een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht en toch beschut te zitten.
houten veranda

2. Sfeervol met uitzicht

Bij een veranda denk je natuurlijk al snel aan de tuin, maar een veranda kan je ook prima plaatsen op een groot dakterras. Deze houten veranda biedt je een fijne plek om heerlijk te ontspannen met uitzicht.
douglas veranda

3. Glas en staal gecombineerd

Bij deze veranda aan huis is glas met staal gecombineerd. Het resultaat is een bijzonder stijlvolle veranda. Dankzij het glas blijft het in huis lekker licht en heb je vrij uitzicht.
glazen veranda

4. Slim spelen met licht

Deze veranda aan huis biedt prachtig uitzicht over de tuin. Je zit beschut en het is lekker licht dankzij de lichtkoepel.
veranda aan huis

5. Een glazen dak

Dankzij het glazen dak van de veranda is deze plek al heerlijk vertoeven in het eerste lentezonnetje. De open zijkanten zorgen ervoor dat het ook op een zomerse dag genieten is, onder deze glazen veranda, dankzij een briesje wind.
aluminium veranda

6. Stijlvol en modern

Deze moderne veranda is de perfecte plek voor verkoeling in de zomer of een etentje met vrienden of familie in de buitenlucht. Buiten genieten!
veranda aluminium

Meer inspiratie?

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw veranda? Je vindt nog meer voorbeelden op onze veranda inspiratie pagina. Wil je weten wat een veranda kost? Vraag gratis offertes aan en vergelijk tot wel 5 specialisten die actief zijn in jouw regio. Een specialist kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden en adviseert je vrijblijvend.

Veranda offertes aanvragen
Veranda inspiratie

Deel deze pagina