Kosten asbestinventarisatie

Minimale kosten € 163
Gemiddelde kosten € 537
Maximale kosten € 1.085
Vanaf-prijs per inventarisatie onderzoek inclusief btw

Niets is zo fijn als in een woning te leven, waar je met zekerheid kunt zeggen dat er geen sporen van asbest te bekennen zijn. Onze aangesloten specialisten bieden zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om een asbestinventarisatie aan te vragen. Bij een dergelijk onderzoek zal er worden gekeken of er asbest in jouw woning te vinden is, en welke soorten asbest dat dan zijn.

​​​​

Asbest laten verwijderen?
Asbest offerte aanvragen

Wat kost een asbestinventarisatie?

Experts uit ons netwerk inventariseren zowel kantoorpanden als woningen. Voor particulieren is meestal het standaardtype asbestinventarisatie voldoende. Binnen het asbestconsult wordt de woning geïnspecteerd op sporen van asbest en wordt er gebruik gemaakt van een bouwtechnische onderzoek.

Type onderzoek Vanaf prijs*
Type 0 € 163,-
Type A € 363,-
Type B € 1085,-

* Vanaf prijs voor asbestinventarisatie is inclusief btw.

Let op: De bedragen die hierboven zijn beschreven kunnen eventueel hoger uitpakken, wanneer er extra onderzoek moet worden gedaan of een vergunning geregeld moet worden.

Gebouwen inventariseren

Kosten asbestinventarisatie

We zijn niet instaat om een indicatieve prijs op te stellen voor het inspecteren van bedrijfspanden/stallen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de grootte van het complex of gebouw. Je kunt uiteraard direct een gratis offerte opvragen, waarnaar wij je in contact brengen met 4 van onze aangesloten bedrijven.

Vergelijk meer dan 200 aangesloten specialisten

ABO Milieuconsult
Asbest Advies Zeeland
BA Asbestinventarisaties
Holland milieutechniek
Olvaldi
Visser Asbestsanering
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis asbest offertes?
Geheel vrijblijvend
Kosten asbestinventarisatie