Zilveren vaatwasser kopen

Zilveren vaatwassers

Wil jij graag een zilveren vaatwasser kopen? Via Slimster kun je gemakkelijk jouw droommodel vinden! Op deze pagina vind je namelijk ons totaalassortiment zilveren vaatwassers. Een stoere kleur, zilver! Wij hebben zilveren vaatwassers voor je in vele soorten en maten. Zo kun je kiezen voor compacte afwasmachines naast grote gezinsmachines. Ook kun je gaan voor zeer energiezuinige vaatwasmachines met maar liefst energielabel A+++ -10% en muisstille apparaten. We hebben zelfs zilveren vaatwassers met een dB van 39! Zowel vaatwassers voor de inbouw en onderbouw als vrijstaande vaatwassers zijn vertegenwoordigd in ons assortiment. Slimster.nl: besparen door te vergelijken!

9 resultaten

Inventum VVW6030AS

Vrijstaand , 13 couvert(s) , 47 dB
Inventum VVW6030AS
€ 415,-
Vrijstaand
13 couvert(s)

Beko DVS05024X

Vrijstaand , 10 couvert(s) , 49 dB
Beko DVS05024X
€ 439,-
Vrijstaand
10 couvert(s)

Inventum VVW6035AS

Vrijstaand , 15 couvert(s) , 45 dB
Inventum VVW6035AS
€ 379,-
Vrijstaand
15 couvert(s)

Bosch SMU4HBS48E

Onderbouw , 13 couvert(s) , 44 dB
Bosch SMU4HBS48E
€ 749,-
Onderbouw
13 couvert(s)

Whirlpool WIC 3C34 PFE S

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Whirlpool WIC 3C34 PFE S
€ 613,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Amica ADP0601S

Vrijstaand , 6 couvert(s) , 49 dB
Amica ADP0601S
€ 369,-
Vrijstaand
6 couvert(s)

Candy CDCP 6S

Vrijstaand , 6 couvert(s) , 51 dB
Candy CDCP 6S
€ 415,-
Vrijstaand
6 couvert(s)

Whirlpool WI 7020 P

Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 46 dB
Whirlpool WI 7020 P
€ 499,-
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Zilveren vaatwassers vergelijken

Via Slimster kun je eenvoudig zilveren vaatwassers vergelijken. Hier links in beeld zie je het filtermenu, waar je zelf jouw zoekvoorkeuren op kunt geven. Vervolgens verschijnen de apparaten die aan jouw zoekprofiel voldoen op deze pagina. Wil je weten waar je de vaatwasmachines kunt kopen? Klik dan op een individuele machine en bekijk het aanbod van de webshops. Je kunt webshops vergelijken om tot een goedkoop voorstel te komen. Op deze manier vind je altijd een goedkope vaatwasser, die je online kopen kunt.

Zilver

Wanneer je gaat voor de kleur zilver als basis voor jouw nieuwe vaatwasser, kies je voor een moderne kleur met een strak uiterlijk. Zilveren vaatwassers zorgen voor een mooi, eigentijds effect. Desondanks passen de apparaten in veel verschillende huishoudens en zijn ze ook te combineren met klassieke keukens. Zilver is verder zeer neutraal, waardoor het een goede combinatiekleur is. Het is daarnaast erg robuust, waardoor de betreffende vaatwasser relatief lang mee zal kunnen gaan.

Zoek jij de vaatwasser met de allerbeste kwaliteit?
Beste vaatwassers

Afwasmachine zilverkleurig kopen?

Heb jij een moderne of luxe keuken en wil je deze uitstraling ook voor een nieuwe vaatwasser? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een zilveren afwasmachine. Op Slimster.nl helpen we je met plezier bij het vinden van de beste koop. Voordat je beslist welk model je gaat kopen is het verstandig om kieskeurig te vergelijken. Houd hierbij rekening met bijvoorbeeld de energieklasse, het aantal couverts en de diverse vaatwasprogramma's. Heb jij een zilverkleurige vaatwasser gevonden die voldoet aan jouw eisen? Dan kun je deze vaatwasmachine veilig online bestellen bij de webshop met de laagste prijs!