Vaatwasser met halve belading kopen

Vaatwassers met halve belading

Wil jij graag een vaatwasser kopen met een stand voor halve belading? Via Slimster kun je eenvoudig een vaatwasser in deze categorie kopen. In ons assortiment vind je zowel modellen met energieklasse A als A+++. Je kunt het dus zo energiezuinig maken als je zelf wilt. We hebben daarnaast zowel inbouw-, onderbouw- als vrijstaande apparaten in ons grootse assortiment opgenomen. Daarnaast zijn het muisstille apparaten, met een dB tot maar liefst 38. Zowel voor de liefhebbers van compacte vaatwassers (6 couverts) als voor grote gezinnen (17 couverts) hebben wij handige vaatwassers. Slimster.nl: de keuze is oneindig! Bij ons vind je zeker de beste online aanbieding!

256 resultaten
Siemens SN45ES57CE
Onderbouw , 14 couvert(s) , 42 dB
Siemens SN45ES57CE
Geen reviews
€ 1027,-
1 prijs
Onderbouw
14 couvert(s)
Beko DEN 48520 XAD
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 43 dB
Beko DEN 48520 XAD
Geen reviews
€ 499,-
1 prijs
Vrijstaand
14 couvert(s)
Siemens SX61IX12TE
Volledig ingebouwd , 12 couvert(s) , 48 dB
Siemens SX61IX12TE
Geen reviews
€ 538,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
12 couvert(s)
Smeg LVSP345BQX
Vrijstaand , 14 couvert(s) , 44 dB
Smeg LVSP345BQX
Geen reviews
€ 1059,-
1 prijs
Vrijstaand
14 couvert(s)
Electrolux EEM69300IX
Semi-ingebouwd , 15 couvert(s) , 44 dB
Electrolux EEM69300IX
Geen reviews
€ 799,-
1 prijs
Semi-ingebouwd
15 couvert(s)
Bosch SHV4HCX48E
Volledig ingebouwd , 14 couvert(s) , 44 dB
Bosch SHV4HCX48E
Geen reviews
€ 689,-
1 prijs
Volledig ingebouwd
14 couvert(s)

Vaatwassers met halve belading vergelijken

Wil je diverse vaatwassers met halve belading online vergelijken? Dat kan via Slimster.nl! Wij maken gebruik van een handig filtermenu, welke je hier links in beeld ziet. Je kunt hier zelf opgeven wat jouw zoekvoorkeuren zijn. Zoek je naar de goedkoopste vaatwasser of naar het model met de meeste functies? De apparaten die voldoen aan jouw zoekprofiel zie je vervolgens hieronder in beeld verschijnen. Wil jij weten waar ze te koop zijn? Als je op een model klikt, zie je een lijst met webshops. Door hun aanbiedingen te vergelijken, kun je besparen op de totale kosten. Ga in zee met een aanbieding van een webshop, om zo een goedkope vaatwasser aan te schaffen. Slimster: dat is online vaatwassers kopen!

Halve beladingsfunctie vaatwasser

Kies je voor een vaatwasser met een stand voor halve belading, dan ga je voor een extra energiezuinige vaatwasser. Indien een model deze functie heeft, is het namelijk mogelijk om een halve vaat te wassen met de helft van de benodigde stroom en energie. Hierbij vul je het onderste rek met vuile vaat, waar de machine dit opmerkt doormiddel van een handige sensor. Het apparaat zorgt er vervolgens voor dat enkel het onderste rek schoon- en drooggemaakt wordt. Hierdoor gebruik je slechts de helft van het stroom en water, waardoor je bespaart op de energiekosten.

Bekijk de beste afwasmachines test van dit jaar!
Beste afwasmachines

Afwasmachine halve belading kopen?

Wil jij graag een nieuwe afwasmachine met halve belading kopen? Dan vind je via Slimster eenvoudig de laagste prijs. Maar voordat je beslist welk model je gaat bestellen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Kijk hierbij kritisch naar specificaties als de energieklasse, het aantal couverts en de diverse vaatwasprogramma's. Uiteraard kun je ook naar andere functies kijken als een beladingssensor, uitgestelde start en kinderbeveiliging. Heb jij een vaatwasser met halve-beladingssensor gevonden die past bij jouw eisen? Dan kun je deze veilig online kopen bij de webwinkel met de beste aanbieding!

slimster
Ben jij op zoek naar de goedkoopste vaatwasser? Slimster heeft de prijzen alvast voor je op een rij gezet. Zo vind jij direct de laagste prijs voor een nieuwe afwasmachine met halve belading!