Vaatwasser met droogfunctie kopen

Vaatwassers met droogfunctie

Op deze pagina van Slimster vind jij ons totaalassortiment vaatwassers met droogfunctie. Bosch, AEG, SMEG, Miele: ze maken allemaal gebruik van een droogfunctie bij hun vaatwassers. Dankzij een droogfunctie is de vaat na het wassen automatisch weer goed gedroogd. In ons assortiment vind je zowel compacte vaatwassers met 6 couverts naast grote gezinsmodellen met 17 couverts. Waar je in de winkel slechts een beperkt assortiment kunt vinden, vind je online precies wat je zoekt: een veelvoud van machines, die jij in alle rust kunt vergelijken. Slimster: voor jouw gemak!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Vaatwassers met droogfunctie vergelijken

Je kunt vaatwassers met een droogfunctie op deze pagina eenvoudig met elkaar vergelijken. Dat doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je kunt in het filtermenu jouw voorkeuren opgeven, om zo te gaan voor goedkope, doch sterke apparaten. Wil jij weten waar de nieuwe vaatwasser te koop is? Wij werken met veel verschillende webshops in Nederland. Door webshops te vergelijken, kun je besparen op de totale kosten. Ga in op een interessant voorstel, zodat je altijd de goedkoopste vaatwasser online kunt kopen. Slimster.nl: slim besparen door te vergelijken!

Vaat drogen met afwasmachine

Wanneer je op zoek bent naar een afwasmachine met een droogfunctie, zoek je naar een model dat zeer gemakkelijk de complete vaat droogt na het wassen. Doorgaans gebeurt dit met warme lucht, waardoor het water snel zal wegtrekken en je jouw vaat in no-time weer in de kast kunt plaatsen. Je kunt kiezen voor een model met droogresultaat A of een apparaat met droogresultaat B. Koop je een model met droogresultaat A, dan is de vaat natuurlijk het droogst na het wassen. Wij raden je dan ook aan om te gaan voor een model met het hoogste droogresultaat. Een moderne ontwikkeling is dat er steeds minder warme lucht gebruikt dient te worden om de vaatwasser goed te drogen. Door te drogen op een lagere temperatuur bespaar je namelijk ontzettend veel op jouw energiekosten.

Direct de beste afwasmachines vergelijken?
Beste afwasmachines

Zeoliet-droogfunctie

Een systeem waarbij nauwelijks meer warme lucht nodig is, is het systeem van Zeoliet. Dit is in het leven geroepen door Bosch en het is een revolutionair systeem wat betreft energiezuinigheid. Na een spoelbeurt wordt de vaat namelijk gedroogd met kogeltjes zeoliet. Dit is een mineraal wat vocht opneemt en warmte afgeeft. Hierdoor ontstaat automatisch warme en droge lucht, wat weer teruggevoerd kan worden naar het interieur van de vaatwasser. Omdat zeoliet zichzelf automatisch regenereert, kan het bij iedere wasbeurt weer opnieuw vochtigheid opnemen.

Het grote voordeel aan de Zeoliet-functie is dat deze functie ervoor zorgt dat jouw afwasmachine extra energiezuinig werkt. Er is namelijk minder warme lucht nodig door stroomopwekking. Tegelijkertijd wordt de vaat sneller drooggemaakt, waardoor je jouw vaat weer spoediger in de kast kunt plaatsen. Als we uitgaan van een levensduur van 15 jaar per vaatwasser, bespaart een model met een Zeoliet-functie maar liefst 135 euro ten opzichte van een model dat deze functie niet heeft geïmplementeerd.

Het is een voorbeeld van een energiebesparende functie. Zoals Zeoliet zijn er meer functies voor energiebesparing op te noemen als Beladingssensor en de Eco-stand. Iedere functie bespaart op zijn eigen manier energie. We raden je aan dit mee te nemen bij de aankoopprijs. Als je namelijk de energiebesparing aftrekt van de prijs, zie je pas echt hoeveel jouw model op het eind van de rit gekost heeft!