• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Synthetische traploper

Synthetische traploper

Ben je op zoek naar een voordelige traploper, die sterk is en makkelijk te onderhouden? Dan is een synthetische traploper een ideale optie. Extra voordeel: deze traploper is perfect voor mensen met allergiën.

Kosten synthetische traploper

Materiaal
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 55 € 750

* Vanaf-prijs synthetische traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Wat kost een synthetische traploper? De prijs van een traploper wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het materiaal, de afwerking en de montage. Synthetische traplopers zijn doorgaans iets goedkoper dan traplopers van wol of sisal. Natuurlijk zijn synthetische traplopers ook te verkrijgen in diverse prijsklassen.

Ben je benieuwd naar de synthetische traploper prijzen? In de onderstaande tabel vind je een schatting van de prijzen per traptrede en de prijs van een synthetische traploper op een gemiddelde trap van 13 treden.

Goedkope traploper-specialist vinden

Meer inspiratie opdoen?
Wat zijn synthetische stoffen? Synthetische stoffen worden kunstmatig gefabriceerd, in tegenstelling tot natuurproducten als sisal en wol. Synthetische traplopers zijn anti-allergeen en worden bijvoorbeeld gemaakt van polyamide, polyacryl, polyester of polypropyleen.

Prijsopbouw synthetische traploper

Materiaalkosten synthetische loper

Synthetische traplopers groeien in populariteit. Deze lopers zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor mensen met allergiën. Welke kosten brengt het materiaal precies met zich mee? De materiaalkosten bestaan vooral uit de volgende onderdelen:

  • Materiaalkeuze
  • Traproeden
  • Ondertapijt
  • Afwerking

Synthetisch materiaal

Synthetische traplopers kan je in vele kleuren en stijlen laten plaatsen. Ga je voor hoogpolig of laagpolig tapijt? Je beslist zelf welke uitstraling je meegeeft aan de trap.

Traproeden

Een traploper wordt vastgeklemd met van traproeden of -klemmen. De loper wordt ingenaaid en de roeden worden bevestigd. Aangezien de loper los op de trap ligt, is de trap eenvoudig te onderhouden.

Ondertapijt op trap

Om lang te genieten van je nieuwe traploper, laat je ook een ondertapijt plaatsen. Zo verleng je de levensduur én vergroot je het loopcomfort van de traploper.

Afwerking van traploper

Om te voorkomen dat traplopers rafelen worden ze netjes afgewerkt. Dit heet ook wel banderen of festonneren. Bij banderen (het aanbrengen van een band aan de zijkanten) heb je de keuze uit verschillende materialen en mogelijkheden.

Eenvoudig te reinigen Synthetische traplopers zijn eenvoudig te onderhouden. Ze zijn makkelijk schoon te maken en ook vlekken kan je simpel uit dit materiaal verwijderen.

Montage synthetische loper door vakman

Er zijn verschillende legmethodes voor een traploper, maar de traditionele methode wordt het meest gebruikt. Hierbij wordt de traploper ingenaaid onder de traproeden. De traploper ligt los op de trap en behoudt hierdoor langer zijn kwaliteit. Deze manier van leggen is echter alleen goed uit te voeren door een vakman. Wil je verzekerd zijn van een goede en snelle plaatsing van je nieuwe traploper? Schakel dan de hulp in van een betrouwbare en ervaren specialist.

Besparen door te vergelijken Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief. Door meerdere bedrijven te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt. Zo beslis je bij Slimster zelf met welke specialist je in zee gaat.

Direct gratis traploper-offertes aanvragen

Op zoek naar de beste deal voor je nieuwe synthetische traploper? Vraag gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf welke specialist de opdracht krijgt. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

Eenvoudig beste traploper specialist vinden

Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
GP Decor
Ariën Gehrels
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal