Sharp Ultra HD (4K) TV's vergelijken

Sharp Ultra HD (4K) TV's

Sharp is al jaren een grote speler in de televisiewereld. Hoewel het merk vaak net iets achterblijft ten opzichte van LG, Samsung en Philips, zijn de Sharp televisies toch behoorlijk populair. Op veel vlakken is Sharp één van de voorlopers geweest, zoals bij de productie van LED tv's en 80 inch modellen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar het aanbod 4K tv's van Sharp? Bij Slimster kun je alle Sharp Ultra HD (4K) tv's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind jij altijd de beste online aanbieding voor jouw nieuwe UHD tv!

6 resultaten

Sharp 50EQ4EA

50 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp 50EQ4EA
€ 599,-
50 inch
4K Ultra HD

Sharp 55EQ4EA

55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp 55EQ4EA
€ 699,-
55 inch
4K Ultra HD

Sharp 43BL6EA

43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp 43BL6EA
€ 379,-
43 inch
4K Ultra HD

Sharp Aquos 55BL2EA

55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp Aquos 55BL2EA
€ 499,-
55 inch
4K Ultra HD

Sharp 65EQ4EA

65 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp 65EQ4EA
€ 1199,-
65 inch
4K Ultra HD

Sharp Aquos 43BL2EA

43 inch , 4K Ultra HD , Onbekend
Sharp Aquos 43BL2EA
€ 389,-
43 inch
4K Ultra HD

Sharp Ultra HD (4K) tv's vergelijken

Voordat je een nieuwe televisie gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Wij van Slimster.nl helpen je hier graag bij! Maak gebruik van ons handige filtersysteem en vergelijk alle Sharp Ultra HD (4K) tv's op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar het beeldformaat, het aantal HDMI-aansluitingen en het Smart TV platform. Heb jij een Sharp 4K tv gevonden die aan jouw wensen voldoet? Bij alle prijzen op de productpagina en zie direct welke aanbieder het goedkoopst is!

Ultra HD TV Sharp kopen?

Kijk jij graag naar series op Netflix of Videoland? Dan is het voor jou vast belangrijk dat de televisie een goede beeldkwaliteit biedt. Een Ultra HD (4K) tv heeft 3840 x 2160 pixels, dat is vier keer zoveel als een Full HD televisie. Zo mis je geen enkel detail van jouw favoriete programma. Maar wat hebben de Sharp 4K televisies nog meer te bieden?

De Sharp Ultra HD (4K) tv's draaien op het Android Smart platform. Heb jij een smartphone met Android? Dan gebruik je de televisie op bijna dezelfde manier. Het Android platform op jouw Smart TV is dus erg gebruiksvriendelijk. Het installeren van apps en games gaat op precies dezelfde wijze als bij jouw smartphone. Ook kun je alle apparaten die voorzien zijn van Android eenvoudig met elkaar koppelen.

Voor een gemiddelde prijs haal je een Sharp 4K tv in huis. Via Slimster.nl kun je alle Sharp Ultra HD (4K) tv's vergelijken en vind je eenvoudig de beste aanbieding. Natuurlijk kun je ook nog even rustig kijken naar de Sharp LED tv's en Sharp Smart tv's. Model gevonden dat aan jouw eisen voldoet? Je kunt deze veilig online bestellen bij één van de aangesloten webshops!

Wil jij graag de beste 4K televisie kopen?
Beste Ultra HD tv's