Salora Ultra HD (4K) TV's vergelijken

Salora Ultra HD (4K) TV's

Salora is een Fins merk voor consumenten elektronica. In Nederland is het merk minder bekend, maar de afgelopen jaren neemt de verkoop wel toe. Naast de Salora tv's kun je bij dit merk terecht voor videocamera's, luidsprekers en witgoed apparaten. De 4K televisies van Salora behoren tot het goedkopere segment en zijn voor iedereen betaalbaar. Benieuwd naar het complete aanbod? Op Slimster.nl kun je alle Salora Ultra HD (4K) tv's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind jij altijd de beste online aanbieding voor jouw nieuwe tv!

5 resultaten
Salora 55UA550
55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Salora 55UA550
Geen reviews
€ 449,-
3 prijzen
55 inch
4K Ultra HD
Salora 50UA550
50 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Salora 50UA550
Geen reviews
€ 389,-
2 prijzen
50 inch
4K Ultra HD
Salora 43UA550
43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Salora 43UA550
Geen reviews
€ 349,-
3 prijzen
43 inch
4K Ultra HD
Salora 43QLED440A
43 inch , 4K Ultra HD , QLED
Salora 43QLED440A
Geen reviews
€ 429,-
2 prijzen
43 inch
4K Ultra HD
Salora 55 MILKYWAY
55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Salora 55 MILKYWAY
Geen reviews
€ 479,-
1 prijs
55 inch
4K Ultra HD

Salora Ultra HD (4K) tv's vergelijken

Ben jij aan het rondkijken voor een nieuwe televisie? Dan is het slim om eerst kieskeurig te vergelijken. Wij helpen je daar graag bij! Maak gebruik van ons handige filtersysteem om alle Sharp Ultra HD (4K) tv's te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar het energieverbruik, Smart TV functies en HDR-ondersteuning. Heb jij een Salora 4K tv gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check de prijstabel op de productpagina en vind eenvoudig de webshop met de goedkoopste aanbieding!

Op zoek naar de beste 4K televisies?
Beste Ultra HD tv's

Ultra HD TV Salora kopen?

Met een Ultra HD TV ben jij klaar voor de nabije toekomst. Deze televisies bieden viermaal zoveel pixels als een Full HD tv, waardoor jij jouw films en series op perfect wijze kunt kijken. Mis geen enkel detail meer door deze hoge beeldkwaliteit. De Salora Ultra HD (4K) tv's zijn goed betaalbaar en daardoor voor iedereen verkrijgbaar.

De Salora tv's zijn mooi ontworpen LED televisies boordevol opties, zodat jij altijd jouw favoriete series en films kunt kijken. Van kleinere formaten voor in de slaapkamer of keuken, tot onze eyecatchers voor in de woonkamer.

Wil jij graag een Salora Ultra HD TV kopen en zoek je de laagste online prijs? Bij Slimster kun je alle prijzen vergelijken en vind je eenvoudig de webwinkel met de voordeligste aanbieding. Natuurlijk kun je hier ook nog even rustig alle Salora LED tv's en Salora Smart tv's vergelijken.