Panasonic Ultra HD (4K) TV's vergelijken

Panasonic Ultra HD (4K) TV's

Panasonic is één van de grote merken in televisieland. Panasonic produceert verscheidene soorten televisies van hoge kwaliteit. Zo stonden ze voorheen bekend om hun plasmatelevisies, maar zijn ze ook erg goed in het produceren van LED tv's en LCD televisies. Sinds dit jaar is Panasonic een stap verder gegaan met de kwaliteit van hun televisies. Ze produceren en vermarkten nu uitstekende Ultra HD (4K) televisies.

Deze tv's hebben een beeldkwaliteit die maar liefst vier keer zo hoog is als die van de eerdere Full-HD tv's. Het mooie aan deze modellen is dat zij beschikken over een beelddiagonaal van 40 inch en groter! Op deze pagina vind je alle Panasonic Ultra HD (4K) televisies die je kunt vergelijken en kopen via Slimster! Wij helpen jou in de zoektocht naar de ideale tv!

1 resultaat
Panasonic TX43LX650E
43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Panasonic TX43LX650E
Geen reviews
€ 411,-
1 prijs
43 inch
4K Ultra HD

Panasonic Ultra HD (4K) televisies vergelijken

Zoals bekend heeft Panasonic televisies in verscheidene segmenten in de aanbieding op onze website Slimster.nl! Sinds kort ben je ook voor de Ultra HD (4K) Panasonic televisies bij ons aan het juiste adres. Door de vergelijkingstool te gebruiken kun je eenvoudig alle modellen vergelijken op de kenmerken die voor jou van belang zijn. Zo kun je vergelijken op bijvoorbeeld de beschikbare smart applicaties of de OLED technologie. Heb jij een favoriet model gevonden? Via Slimster kun je deze online bestellen bij één van onze aangesloten webshops en profiteer je van de scherpste online prijzen!

Direct de beste 4K televisies vergelijken?
Beste Ultra HD TV's

Ultra HD Panasonic TV

Het aanbod Panasonic Ultra HD TV's is redelijk groot. Via Slimster kun je alle modellen vergelijken en vind je de beste aanbieding. Omdat het aanbod uitgebreid is, is er voor ieder budget wel een passende televisie te vinden. Ook qua beelddiagonaal heb je genoeg keus, zo zijn er modellen van 43 inch (109 cm) tot maar liefst 75 inch (191 cm). Alle Panasonic UHD TV's zijn voorzien van Smart TV en bieden jou de mogelijkheid om te verbinden met internet, apps en games.

  • Verbeterde beeldkwaliteit
  • FireFox OS Smart TV's
  • Voor ieder budget een Panasonic 4K televisie
  • Grote beelddiagonaal beschikbaar

Andere merken UHD televisies

Ben jij op zoek naar een UHD televisie, maar weet je niet of een Panasonic Ultra HD (4K) televisies precies is wat je zoekt? Via Slimster kun je natuurlijk ook gewoon andere merken vergelijken om jouw nieuwe 4K TV te vinden.