Lenco LED TV's vergelijken

Lenco LED TV's

Heb jij weinig ruimte in huis en zit je dicht op te televisie? Dan is een compact beeldscherm fijner om films en series op te kijken. De fabrikant Lenco begrijpt dit en biedt als een van de weinige fabrikanten ook LED-televisies aan met formaten vanaf 19 inch. Het merk denkt klein en dus ook de LED-televisies blijven klein, want het grootste model wat Lenco aanbiedt is slechts 26 inch. Hierdoor zijn de LED-televisies uitermate geschikt om op een kleine slaapkamer te plaatsen of voor op de camping. Op Slimster.nl vind je het actuele aanbod Lenco LED TV's inclusief de laagste online prijs!

1 resultaat
Lenco DVL-2862
28 inch , HD , LED / LCD
Lenco DVL-2862
0 reviews
€ 329,-
1 prijs
28 inch
HD

Alternatieven voor Lenco LED TV's

Ben jij op zoek naar een goedkope Lenco LED televisie? Dan moeten we je helaas teleurstellen, aangezien er geen Lenco tv's meer worden verkocht in Nederland. Gelukkig kun je via Slimster wel andere televisies met ingebouwde DVD-speler vergelijken, zoals de:

Lenco TV's met DVD speler

Je hebt een leuke Lenco LED-televisie in huis voor erg weinig geld. Qua groottes is er dus wellicht weinig keuze, maar toch maakt Lenco het de koper lastig met de keuze in de kleuren zwart of wit. De meeste modellen van Lenco hebben ook de beschikking over een geïntegreerde DVD-speler. Sinds 2012 heeft Lenco ook LED tv's in het assortiment opgenomen zonder ingebouwde DVD-speler. Hierbij heeft de kwaliteit van het beeld meer voorrang gekregen en zijn de schermen ook een stuk platter geworden dan dat we gewend waren met de televisies met ingebouwde DVD-speler. Dit komt uiteraard doordat er geen ruimte meer beschikbaar hoeft te zijn voor deze DVD-speler.