LED TV huren

LED TV huren

Via Slimster kun je eenvoudig en snel een LED tv huren. Wij werken hiervoor samen met diverse gerenommeerde verhuurders door het land, zoals Skala.nl. Centraal staat dat we de hoogste kwaliteit LED televisies verhuren voor een aantrekkelijk tarief. Via Slimster.nl vind je een Ultra HD LED tv van één van onze kwaliteitsmerken. Wat dacht je van LG, Samsung, Panasonic of Philips? Deze en veel meer andere merken zitten in het kwaliteitsassortiment van onze televisie verhuurders. Slimster helpt jou verder!

Bovendien helpen we mensen door het heel Nederland. Wij verlenen onze service zowel aan inwoners van Randstedelijke steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam als aan mensen uit steden als Groningen, Enschede, Eindhoven of Maastricht. Waar je ook woont, Slimster.nl helpt jou met alle gemak aan een huurtelevisie!

Waarom een LED TV huren?

Je zult jezelf wellicht afvragen wat het grote voordeel is van het huren van een LED televisie. Wel nu, het grootste voordeel zit ‘m voor huurders in de prijs van huren. Per maand betaal je een relatief laag bedrag, waardoor je de kosten voor de televisie per maand spreidt. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om slechts te huren voor een kortere periode. Bovendien heb je onbeperkt garantie op de televisie, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Ook mag je na de huurperiode weer een nieuwe LED TV uitzoeken, zodat je altijd de nieuwste televisie thuis hebt staan.

Voordelen LED TV huren

  • Laag bedrag per maand
  • Huren voor korte periode mogelijk (3 jaar)
  • Onbeperkt garantie
  • Altijd de nieuwste LED televisies

Nadelen LED TV huren

  • TV is niet echt jouw eigendom
  • Niet elk tv model is te leasen
Wil jij direct de beste LED televisies zien?
Bekijk Beste LED TV

LED TV huren bij Skala of Grover

Via Slimster kun je eenvoudig een LED tv huren bij Skala of Grover. Bij beide partijen is het mogelijk om de nieuwste televisies te huren en een huurtermijn te kiezen. Er zit echter wel een verschil in deze huurperiode. Bij Skala kun je LED tv's huren voor 3 of 5 jaar. Bij Grover is het ook mogelijk om een kortere periode te kiezen, zoals 3, 6 of 12 maanden. Let wel op; een kortere huurperiode betekent vaak een hoger maandelijks tarief.

Huur TV's vergelijken

Wil jij een LED tv huren, maar weet je nog niet precies welke? Dan is het handig om gebruik te maken van ons filtermenu. Hiermee kun je zeer eenvoudig jouw zoekvoorkeuren opgeven. Bepaal zelf de gewenste prijsklasse, afmetingen, voorkeursfuncties en meer. Wij zoeken vervolgens goede modellen voor jou uit, die hierboven in beeld verschijnen.

Nu kun je zelf bepalen welke modellen je selecteert voor een gedetailleerde vergelijking. Kies per zoekactie maximaal vier modellen uit en klik op ‘vergelijken’. Nu zie je alle voordelen van de verschillende modellen naast elkaar staan. Heb jij een goede keuze kunnen maken, dan kun je jouw LED tv online huren via één van onze kwaliteitspartners.