Toshiba LED TV's vergelijken

Toshiba LED TV's

Toshiba is een lange tijd één van de voorlopers geweest op het gebied van LED televisies. Zo bracht het merk de eerste televisie die 3D beelden kan tonen zonder dat hiervoor een 3D bril vereist is op de markt. Ook waren de Toshiba LED TV's de eerste modellen met Full HD beeldkwaliteit en 1980 x 1080 pixels. Hoewel de LED tv's van Toshiba qua prijs tot het hogere segment behoorden, waren er ook voldoende modellen met een scherpe prijs verkrijgbaar. Helaas worden er tegenwoordig nog maar weinig Toshiba TV's verkocht in Nederland. Gelukkig kun je via Slimster alternatieve tv-merken vergelijken.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Toshiba LED tv's vergelijken bij Slimster

Het vergelijken van Toshiba LED tv's bij Slimster biedt jou een unieke kans om de ideale televisie te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Door de verschillende modellen, specificaties en prijzen naast elkaar te leggen, wordt het eenvoudiger om de functies te beoordelen en de beste deal te vinden. Online vergelijken heeft het voordeel dat je toegang hebt tot een breed scala aan aanbiedingen van verschillende webshops, wat leidt tot flinke besparingen. Bovendien stelt Slimster je in staat om reviews te lezen en de ervaringen van anderen te overwegen, waardoor de kans groter wordt dat je een Toshiba tv vindt die zowel aan je kwaliteitseisen als budget voldoet.

Toshiba Places

Toshiba Places klinkt misschien niet echt bekend in de oren, maar zodra wij zeggen dat het hier om het internetplatform (Smart TV) van Toshiba gaat zal er direct een belletje gaan rinkelen. Onder de naam Toshiba Places biedt Toshiba een innovatief platform aan met de functionaliteit die we gewend zijn van elke andere Smart TV inclusief wat extra handige features. Zo kunnen vrienden, familie of kennissen onderling content uitwisselen zonder dat de buitenwereld dit kan zien.

Overigens zien wij deze functie langzaam ook weer terugkomen bij andere fabrikanten, maar we kunnen stellen dat Toshiba hier toch echt de eerste mee was. Ook beschikt Toshiba Places over voldoende applicaties zoals Youtube, Facebook, Twitter of een ander soortgelijke applicatie.

Wil jij weten wat de beste smart televisies zijn?
Beste Smart TV's

Ingebouwde BluRay- en DVD-spelers

Ook bij de LED-televisies zijn er verschillende televisies leverbaar met ingebouwde DVD-spelers, maar zelfs ook types met ingebouwde BluRay-spelers. Wie met DVD-kwaliteit genoegen kan nemen kan kiezen uit de DL933-serie (zwarte behuizing) of de DL934-serie (witte behuizing) waarbij de televisies leverbaar zijn in de schermgroottes van 23 inch, 26 inch en 32 inch.

Voor wie graag een hogere kwaliteit wenst kan kiezen voor de DB833-serie met ingebouwde BluRay-speler welke leverbaar is in groottes van 32 inch en 40 inch. Met deze laatste serie heeft Toshiba ook weer de eerste televisie op de markt gezet met een ingebouwde BluRay-speler.