Pelgrim stoomoven kopen

Pelgrim stoomovens

Pelgrim is een Nederlands merk voor huishoudelijke apparaten, dat voorziet in een ruime ervaring. Het bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar en gebruikt deze opgedane ervaring om hoogstaande apparaten op de markt te brengen. Of het nou gaat om gewone magnetrons, combi-magnetrons of stoomovens: Pelgrim voegt kwaliteit toe aan jouw huishouden. Het doel van het Nederlandse merk is het gemakkelijker maken van jouw werk als kok. Met de juiste apparatuur wordt het immers veel eenvoudiger om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Laat Pelgrim jou helpen met duurzame inbouw stoomovens en je zult zien dat koken een groot gemak wordt voor iedereen! Bestel jouw Pelgrim stoomoven tegen de laagste online prijs via Slimster.nl! Koop je online jouw stoomoven bij een van onze webshops, dan profiteer je van de scherpe aanbiedingen.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Pelgrim stoomovens vergelijken

Via Slimster.nl kun je alle verschillende stoomovens van Pelgrim eenvoudig bekijken en onderling vergelijken. Ben je op zoek naar het perfecte model voor jouw stoomoven? Dan maken wij het zoeken voor jou nóg gemakkelijker, door te werken met een filtermenu. Hier geef je zelf op wat jouw voorkeuren zijn wat betreft de stoomovens. Ben je erg gehecht aan bepaalde functies? Zijn de afmetingen van de machine voor jou belangrijk? Of geef je veel om de prijsklasse? Geef het hier op! De modellen op deze pagina in beeld zijn de apparaten die voldoen aan jouw zoekselectie. Je kunt ze onderling vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Via Slimster.nl vind je het wel! Je kunt ook eenvoudig alle merken stoomovens onderling vergelijken op prijs, specificaties en levertijd!

Voordelen Pelgrim stoomovens

Pelgrim biedt hoge kwaliteit en dat zie je terug aan meerdere aspecten van de inbouw stoomovens van het Nederlandse merk. Om te beginnen aan het design: de stoomovens zullen in geen enkele keuken misstaan. Hun RVS- of zwarte design staat symbool voor eigentijdse strakheid. Ze zijn daarmee de perfecte toevoeging aan jouw keuken. Een meubel met grootse klasse.

Hier blijft het echter niet bij, want als we kijken naar de functionaliteiten en het gebruiksgemak, scoren de apparaten van Pelgrim ook hoog. Zo maken ze gebruik van draaiknoppen, touch control en een handig LED-scherm met tekstdisplay. Aangezien het een Nederlands merk is, kun je daarnaast genieten van een Nederlandstalig bedieningspaneel. Zowel de temperatuur als de stoomdosering wordt bovendien elektronisch geregeld.

Alhoewel het om een stoomoven gaat, heb je geen vaste wateraansluiting nodig. Daarnaast geniet je mee van een Kinderslot, een Digitale Timer, een geëmailleerde binnenruimte en veel meer handigheden!

  • LED-scherm met tekstdisplay
  • Prachtig design
  • Kinderslot
  • Digitale Timer
  • Geëmailleerde binnenruimte