Eurom luchtontvochtigers vergelijken

Eurom luchtontvochtigers

Is de luchtvochtigheid bij jou thuis te hoog? Dan kunnen er verschillende problemen ontstaan, zoals schimmelvorming in huis en ademhalingsklachten. Met een Eurom luchtontvochtiger kun je de vochtigheidsgraad in de woning laten dalen. Het apparaat filtert het vocht uit de lucht en zorgt voor een beter leefklimaat. Bij Slimster kun je eenvoudig alle Eurom luchtontvochtigers vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo vind je direct de beste deal!

4 resultaten
Eurom DryBest 10
2 L , Wit , 42 dB
Eurom DryBest 10
8,6
336 reviews
€ 114,-
2 prijzen
Eurom DryBest 30 WiFi
6 L , Wit
Eurom DryBest 30 WiFi
Geen reviews
€ 319,-
3 prijzen
Eurom DryBest 40 WiFi
6 L , 56 dB
Eurom DryBest 40 WiFi
8,6
336 reviews
€ 433,-
3 prijzen
Eurom Drybest20
24 m2 , 5 L , 47 dB
Eurom Drybest20
8,6
336 reviews
€ 175,-
2 prijzen
24 m2

Alle Eurom luchtontvochtigers vergelijken

Voordat je een nieuwe Eurom luchtontvochtiger koopt, is het slim om kieskeurig te vergelijken. Wij helpen je daar graag bij! Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle luchtontvochtigers van Eurom te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Zo kun je filteren op onder andere de maximale capaciteit, het budget en het geluidsniveau van de apparaten. Op die manier weet je zeker dat je de beste Eurom luchtontvochtiger online vindt.

Op zoek naar de beste luchtontvochtiger van 2024?
Beste luchtontvochtigers

Wat zijn de voordelen van een Eurom luchtontvochtiger?

  • Verkrijgbaar in verschillende prijsklasses
  • Te bedienen met smart app op je telefoon
  • Hoog gebruiksgemak
  • Maken bijna geen geluid

Eurom DryBest luchtontvochtigers

Eurom produceert zowel luchtontvochtigers voor thuis als voor gebruik op de bouw. De DryBest luchtontvochtigers zijn bedoeld voor huishoudelijk gebruik en zijn een ideale keuze wanneer je een stille luchtontvochtiger zoekt. De DryBest ontvochtigers werken nagenoeg geruisloos, zijn compact van design en sommige modellen zijn zelfs voorzien van wifi-bediening. Vergelijk de DryBest modellen eenvoudig via Slimster om jouw beste koop te vinden.

eurom luchtontvochtigers vergelijken
luchtontvochtiger eurom

Eurom luchtontvochtiger kopen via Slimster

Benieuwd naar de beste aanbiedingen voor Eurom luchtontvochtigers? Bij Slimster kun je alle luchtontvochtigers vergelijken, zodat je altijd jouw ideale apparaat vindt. Heb je een Eurom ontvochtiger op het oog? Bekijk de prijzen van de bij ons aangesloten webshops op de productpagina en ontdek direct de goedkoopste aanbieding. Bestellen doe je veilig online en in de meeste gevallen geniet je de volgende dag al van een minder vochtige lucht in huis!