Pelgrim kookplaat kopen

Pelgrim keukenapparatuur vergelijken

2 resultaten

Pelgrim PK754WIT

Keramisch , 4 zone(s) , 54 cm
Pelgrim PK754WIT
€ 619,-
Keramisch
4 zone(s)

Pelgrim IDK795ONY

Inductiekookplaat zones , 5 zone(s) , 90.3 cm
Pelgrim IDK795ONY
€ 1594,-
Inductiekookplaat zones
5 zone(s)

Pelgrim kookplaten kopen

Bepaal van te voren wat jouw wensen zijn voor de nieuwe kookplaat. Wil je bijvoorbeeld een 4-pits gaskookplaat met wokbrander of liever gas-op-glas? Of een keramische kookplaat met 5 kookzones en restwarme-indicatie? Daarnaast kun je ook nog kiezen voor inductieplaten. Van Pelgrim zijn er inbouwkookplaten verkrijgbaar en vrijstaande modellen. Bedenk dus eerst wat het meest geschikt is voor jouw keuken.

Benieuwd naar de beste kookplaten?
Bekijk beste kookplaten

Pelgrim fornuis met oven

Vrijstaande fornuizen vergelijk je ook eenvoudig bij Slimster. Pelgrim maakt kookfornuizen die voor veel gemak in de keuken zorgen. Dit zijn gasfornuizen, inductiefornuizen en keramische fornuizen met 4-, 5-, en 6-pits. Een fornuis is een kookplaat en oven in één. Je bepaalt dus ook gelijk wat voor oven je neemt. Bijvoorbeeld een conventionele oven of een heteluchtoven.

Tip: ben je op zoek naar een klassiek model? Kies dan voor een retro gasfornuis van Pelgrim. De nostalgische uitstraling van deze 5-pits of 6-pits kookfornuizen geven jouw keuken een unieke uitstraling. En natuurlijk veel kookgemak!

Benieuwd naar de beste fornuizen?
Bekijk beste fornuizen