• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 144.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Voordeur prijzen

Kosten nieuwe voordeur met kozijn

Ga naar
Minimale kosten € 1.250,- Maximale kosten € 2.850,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.050,-
Gemiddelde voordeur prijzen.

Wil je je huidige voordeur vervangen of zoek je een nieuwe voordeur (eventueel met kozijn) voor je nieuwbouwwoning? Voordeuren zijn verkrijgbaar in alle vormen en prijzen. Ontdek hier alles over de mogelijkheden en kosten van een nieuwe voordeur.

Wat kost een voordeur?

Materiaal
Prijs*
Offerte
Kunststof voordeur € 1.250 - 2.500
Houten voordeur € 1.300 - 2.550 Gratis offertes
Aluminium voordeur € 1.450 - 2.700 Gratis offertes
Stalen voordeur € 1.600 - 2.850 Gratis offertes

* Prijsindicatie voordeur inclusief plaatsing en btw.

De prijs van een nieuwe voordeur is afhankelijk van het materiaal, de afmetingen, eventuele extra opties en de montage. Daarom kan deze flink variëren, zoals je in bovenstaande prijstabel kunt zien. Ben je op zoek naar een luxe voordeur of ga je liever voor goedkoop? Alles is mogelijk: laat je adviseren door een vakman om de beste voordeur voor jouw woning te vinden. Wil je de concrete voordeur prijs weten van jouw nieuwe deur?

Prijzen voordeuren vergelijken
voordeur kosten
Meer voorbeelden bekijken?

Prijsopbouw voordeuren

Mogelijkheden met voordeur

Welke mogelijkheden brengt een voordeur met zich mee? Je hebt verschillende opties en kunt de voordeur helemaal naar eigen wens samenstellen.

Materiaal voordeuren

Wat voor materiaal kies je voor de deur en kozijnen? Je hebt de keuze uit verschillende materialen, die ieder hun eigen prijsklasse hebben.

Voordeur met of zonder glas Je kunt een voordeur met of zonder glas laten plaatsen. Je hebt ook nog de keuze uit diverse soorten glas, zoals blank glas of melkglas. Voor een klassiek, chique effect kan je glas-in-lood laten plaatsen in je voordeur.

Voordeur modellen

Je hebt de keuze uit verschillende modellen wanneer je een nieuwe voordeur laat plaatsen. Wat is de stijl van de rest van je woning? Wil je een voordeur die aansluit bij deze stijl of juist voor een contrasterend effect zorgt? Enkele voordeur modellen zijn:

Voordeur hoogte en breedte

Voordeuren zijn beschikbaar in diverse hoogte- en breedtematen. Voor nieuwbouwwoningen geldt een andere regelgeving dan voor het renoveren van deuren in bestaande woningen. De meest voorkomende afmetingen zijn:

Hoogte voordeur

  • 201,5 of 211,5 cm hoog bij renovatie
  • 231,5 cm hoog bij nieuwbouw

Breedte voordeur

  • 83, 88 of 93 cm breed

Naast deze meest gebruikte afmetingen kan je uiteraard ook kiezen voor een maatwerk voordeur.

Extra opties

Heb je besloten welke voordeur je gaat kopen en laten plaatsen? Denk dan ook eens na over extra opties, zoals een brievenbus of het huisnummer op de voordeur. Of laat je ook een bovenlicht en zijlichten plaatsen? Het deurbeslag is daarnaast erg belangrijk bij een voordeur, je wilt namelijk geen ongenode gasten. De vakmannen in ons Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de beste opties wat betreft sloten en scharnieren.

Voordeur offertes aanvragen

Voordeur laten plaatsen door ervaren vakmen

Laat de montage over aan een vakman en wees verzekerd van een goede installatie. De plaatsingskosten die hierbij komen kijken, zijn voornamelijk opgebouwd uit:

  • Het inmeten en installeren van de voordeur
  • Eventueel verwijderen oude voordeur
  • Eventueel breekwerk in de gevel
  • Het uurtarief van de vakman
Bespaar op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Op deze manier houd je eenvoudig de voorrijkosten in de hand.

Beste deal vinden voor nieuwe voordeur met kozijn

Wil je jouw huidige voordeur vervangen of ben je op zoek naar een nieuwe voordeur met kozijn? Een voordeur kopen en laten plaatsen, is een investering in je woning. Je wilt dus zeker zijn van een goede aankoop en plaatsing. Je kan bij Slimster gratis voordeur offertes vergelijken. Zo kom je in contact met regionale specialisten en beslis je zelf met wie je in zee gaat.

Direct 559 voordeur-specialisten vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal

Meer informatie over voordeuren

Voordeur materialen Voordeur materialen
Voordeur voorbeelden Voordeur voorbeelden