• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 141.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kiepschuifpui prijzen

Kiepschuifpui prijzen

Ga naar
Minimale kosten € 1.200,- Maximale kosten € 3.300,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 2.200,-
Prijs kiepschuifpui, exclusief montage

Wil je graag een schuifpui in je woning, maar heb je hier niet veel ruimte voor? Een kiepschuifpui neemt weinig ruimte in beslag, maar zorgt wel voor extra lichtinval in huis en een mooie doorgang naar je tuin. Deze schuifpui kan je ook in de kiepstand zetten voor extra ventilatie.

Voordelen kiepschuifpui

 • Ideaal voor smalle doorgangen
 • Goedkope schuifpui
 • Eenvoudig te ventileren met kiepstand

Nadelen kiepschuifpui

 • Lastiger te bedienen dan hefschuifpui
 • Niet geschikt voor brede doorgangen

Wat is een kiepschuifpui?

Een kiepschuifpui is een populaire schuifpui. Je kan deze kiepschuifpui open schuiven of in de kiepstand zetten. De deur opent door de hendel naar voren te halen en opzij te schuiven. Door de stand van de hendel te draaien, zet je het bewegende deel van de schuifpui in de kiepstand. De pui was vroeger lastig te bedienen, maar tegenwoordig is hier minder kracht voor nodig. Door het systeem is de pui vooral toepasbaar bij openingen van maximaal 3 meter.

Wat kost een kiepschuifpui?

Afmeting (h x b)
Delen
Prijs*
220 x 200 cm 2-delig (1 vast, 1 schuifdeel) € 1.200

* Vanaf-prijs (kiep)schuifpui, incl. HR++ glas en btw, excl. plaatsing.

Een schuifkieppui is een voordelige schuifpui in vergelijking met de normale hefschuifpui. De prijs van de schuifpui met kiepstand is afhankelijk van de afmetingen, de materiaalkeuze en de hoeveelheid vaste en schuivende onderdelen van de pui. Ook spelen de montagekosten een belangrijke rol. Bekijk de kiepschuifpui prijzen exclusief plaatsing. Liever de exacte schuifkieppui prijs inclusief montage?

Kiepschuifpui prijzen vergelijken
kiepschuifpui
Inspiratie opdoen?

Prijsopbouw kiepschuifpui

Schuifpui materialen vergelijken

Benieuwd naar de prijs van de verschillende schuifpui materialen? Bekijk dan de schuifpui prijzen per materiaal. Of ontdek meer over de verschillende materialen:

Mogelijkheden met een kiepschuifpui

Het grote voordeel van de kiepschuifpui is de keuze uit verschillende standen: de schuif- of kiepstand. De kiepstand kan je vergrendelen met de hendel, zodat de deur niet dicht klapt. Dankzij de kiepstand kan je jouw woning ventileren, zonder dat er mensen of dieren binnen kunnen komen.

Maximale breedte kiepschuifpui

De kiepschuifpui is ideaal voor kleine ruimtes, maar zoek je een grote schuifpui? Dan is de normale hefschuifpui een betere optie. Ook is de drempel bij een schuifkieppui normaal gesproken hoger dan bij een hefschuifpui, waardoor de doorgang minder toegankelijk is voor mindervaliden, ouderen en kinderen.

Voorheen was de kiepschuifpui ook lastiger te bedienen: de deur wordt eerst naar voren gehaald en dan opzij geschoven. Gelukkig is er door diverse ontwikkelingen steeds minder kracht nodig om deze schuifpui te openen.

Kiepschuifpui monteren door ervaren vakman

Bij de plaatsing van een schuifpui moet je ook rekening houden met plaatsingskosten. Enkele factoren die een rol spelen bij de montagekosten zijn:

 • Het inmeten en installeren van de kiepschuifpui
 • Eventueel breekwerk van de muur
 • Eventueel verwijderen oude kozijnen en deuren
 • Het uurtarief van de vakman
Bespaar op voorrijkosten Houd de voorrijkosten eenvoudig in de hand: bij Slimster kom je enkel in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn.

Bespaar op je nieuwe kiepschuifpui

Wil je een normale schuifpui of kiepschuifpui kopen en laten plaatsen? Vraag dan gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met wel 5 regionale specialisten. Je vergelijkt zelf de bedrijven en kiest de specialist die het beste bij je past.

Vrijblijvend schuifpui-offertes aanvragen

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal