• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 138.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
2-delige schuifpui

2-delige schuifpui

Ga naar

Een schuifpui kan de perfecte manier zijn om toegang naar je tuin te krijgen. Heb je niet al te veel ruimte in je achterpui, maar wil je wel je woning met je tuin verbinden? Laat dan een 2-delige schuifpui plaatsen.

Wat is een 2-delige schuifpui?

Een 2-delige schuifpui is de standaard uitvoering van een schuifpui. De dubbele schuifpui bestaat uit 2 delen, waarvan er doorgaans 1 vast is en 1 los is. Uiteraard kunnen er ook 2 losse delen geplaatst worden. De afmetingen van deze schuifpui kunnen variëren, van een smalle schuifpui tot een brede schuifpui.

Kosten 2-delige schuifpui

De prijs van een 2-delige schuifpui kan flink variëren en is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt een rol van welk materiaal de schuifpui wordt geplaatst, maar ook de montage is uiteraard van invloed op de prijs. Ontdek een indicatie van de schuifpui prijzen. Ben je benieuwd naar de exacte prijzen van 2-delige schuifpuien? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster en ontvang prijsopgaven.

Dubbele schuifpui laten plaatsen?
tweedelige schuifpui
Meer schuifpui voorbeelden?

Dubbele schuifpui op maat

Heb je speciale wensen voor je 2-delige schuifpui? Deze schuifpui is uiteraard volledig op maat samen te stellen. Welk materiaal gebruik je? Je hebt de keuze uit:

Naast het materiaal kan ook nog bepalen of je een hefschuifpui of kiepschuifpui laat plaatsen. Zo kan je een schuifpui samenstellen die volledig aan je eigen wensen voldoet en bij jouw budget past.

2-delige schuifpui laten plaatsen door vakman

Vraag gratis schuifpui offertes aan bij Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Vergelijk deze bedrijven op basis van prijs-kwaliteitverhouding en beslis welk bedrijf jouw opdracht krijgt.

553 schuifpui-bedrijven vergelijken

Multi Kozijn
Provilla deuren & kozijnen
Opweg Kozijn & puien
Alkuplus deuren & puien
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal