• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Plat dak dakbedekking

  Dakbedekking plat dak

  Dakdekker offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 45,- Maximale kosten € 55,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 50,-
  Prijsindicatie dakbedekking voor plat dak.

  Is de dakbedekking op jouw platte dak aan vervanging toe? Of zoek je dakbedekking voor op het platte dak van jouw nieuwbouwwoning, schuur of overkapping? Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dakbedekking voor platte daken.

  Kosten dakbedekking plat dak

  Materiaal
  Prijs per m2*
  Bitumen € 45
  EPDM € 50 Gratis offertes
  Groendak** € 55 Gratis offertes

  * Vanaf-prijs dakbedekking, incl. plaatsing en btw.
  ** Groendak wordt geplaatst op een EPDM onderlaag. Kosten van een groendak komen bovenop de kosten van de EPDM laag.

  Ben je op zoek naar dakbedekking voor je platte dak? De kosten van deze plat dak dakbedekking kunnen variëren, vanwege de dakconstructie, het materiaal en de montage. Bekijk een indicatie van de vierkante meter prijzen van dakbedekking voor je platte dak.

  dakbedekking plat dak prijs m2
  Meer voorbeelden bekijken?

  Dakbedekking materiaal kiezen

  Soort
  Prijs*
  Levensduur
  Onderhoud
  Voordeel
  EPDM € 50 50 jaar Nee Recyclebaar
  Bitumen € 45 45 jaar Jaarlijks Snel repareren

  *Vanaf-prijs per m2.

  Een groendak is daarnaast een 3e mogelijkheid als plat dak dakbedekking. Dit groendak wordt bovenop een EPDM onderlaag geplaatst. Je kunt er ook voor kiezen om grind op de EPDM dakbedekking te plaatsen.

  Mogelijkheden dakbedekking plat dak

  Heb je geen nieuwe dakbedekking nodig voor je woning, maar gaat het om een bijgebouw? Ook dan wil je dat de dakbedekking correct wordt geplaatst. Het kan hier onder meer gaan om een schuur, veranda of garage. Laat je adviseren door een dakdekker, zodat de juiste dakbedekking wordt gelegd.

  Daarnaast kan je ervoor kiezen om niet alleen nieuwe dakbedekking te plaatsen, maar ook direct een lichtstraat of lichtkoepel te laten monteren.

  kosten plat dak bedekken

  Nieuw dak of dak repareren?

  Het is niet altijd nodig om nieuwe dakbedekking te laten aanbrengen, soms is het voldoende om de dakbedekking op het platte dak te repareren. De beschadiging kan ook zo groot zijn, dat repareren niet meer afdoende is. Laat een expert kijken naar de huidige dakbedekking om vast te stellen of de dakbedekking repareren of vervangen verstandiger is.

  Eenvoudig de beste dakdekker vinden

  Zoek je een dakdekker die jouw nieuwe dakbedekking kan plaatsen? Vraag gratis dakbedekking-offertes aan via Slimster en kom in contact met maximaal 4 regionale bedrijven. De specialisten uit het Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de mogelijkheden, waarna je zelf beslist met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

  Direct 250 dakdekkers vergelijken

  Dakdekkers Nederland
  Dakotim & Bosvelt en Haisch
  Moltmaker Installatie & Dakdekkersbedrijf
  Kooistra Dakdekkers & De Kock loodgieters
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal