• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Dakbedekking repareren of vervangen

  Dakbedekking repareren of vervangen

  Dakdekker offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Heb je te maken met lekkages in je woning? Is het dak van je woning beschadigd? Dit kan voor veel problemen zorgen, zoals vochtplekken in je plafond en waterschade in je woning. Gelukkig zijn er ervaren dakdekkers die je met dit probleem kunnen helpen en het dak herstellen.

  Dakbedekking repareren: wanneer is dit verstandig?

  • Lekkend water en vocht in de woning
  • Lekkende dakgoten
  • Afgebladderd houtwerk
  • Scheve of ontbrekende dakpannen
  • Scheuren in de dakbedekking

  Dakbedekking repareren of vervangen?
  Expert inschakelen bij beschadigingen Ga niet zelf aan de slag op het dak, maar schakel de hulp in van een dakdekker. Hij kan je dak inspecteren en het probleem achterhalen. Is het nog mogelijk om het dak te repareren, dan kan de vakman deze reparatie voor je uitvoeren.

  Vervangen in plaats van herstellen

  Soms is het niet meer afdoende om de dakbedekking te repareren. Het dak heeft zijn levensduur bereikt of de schade is te groot om te herstellen. Nieuwe dakbedekking is dan nodig om het dak en je woning te beschermen. Een dakdekker kan je vrijblijvend advies geven over alle mogelijkheden om je dakbedekking te vernieuwen.

  Slim je dakbedekking repareren of vervangen

  Voorkom schade of lekkage in je woning en laat je dakbedekking regelmatig controleren. Ga niet zelf het dak op, maar schakel de hulp in van een ervaren bedrijf. Slimster brengt je in contact met regionale dakdekkers, dit levert je enkele belangrijke voordelen op:

  • Garantie na reparatie of vervanging
  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Opruimen bouwafval

  Vraag gratis dakbedekking-offertes aan en vergelijk de verschillende bedrijven met elkaar. Je beslist zelf met wie je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%. Dat is slim vergelijken.

  Gratis dakbedekking-offertes vergelijken

  Dakdekkers Nederland
  Dakotim & Bosvelt en Haisch
  Moltmaker Installatie & Dakdekkersbedrijf
  Kooistra Dakdekkers & De Kock loodgieters
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal