• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Plat dak dakbedekking

Is de dakbedekking op jouw platte dak aan vervanging toe? Of zoek je dakbedekking voor op het platte dak van jouw nieuwbouwwoning, schuur of overkapping? Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dakbedekking voor platte daken.

Prijs dakbedekking plat dak

De prijs van het vervangen van een plat dak hangt af van de staat van het huidige dak. Hoe is de dakconstructie en moet de oude dakbedekking eerst verwijderd worden? Ook het eventueel vervangen van de isolatielaag merk je in de kosten.

Voorbeelden van platte daken

Dakbedekking voor platte daken heb je niet alleen nodig op bepaalde woningen, maar ook op bijgebouwen. Denk hierbij aan een schuurtje, veranda of tuinhuis. Deze gebouwen profiteren allemaal van een goede dakbedekking. Op een bijgebouw zal er echter wel een ander soort dakbedekking nodig zijn dan op een woning. De dakdekkers uit het Slimster netwerk kunnen je over alle mogelijkheden adviseren.

Repareren of vervangen?

In sommige gevallen is het voldoende om een beschadigd dak te herstellen. De beschadiging kan echter ook al zo groot zijn, dat repareren niet meer afdoende is. Laat altijd een expert kijken naar de huidige dakbedekking om vast te stellen of het beter is om de dakbedekking te repareren of vervangen.

Beste dakdekker vinden

Ben je op zoek naar een ervaren dakdekker? Vraag gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. De specialisten komen je dak inspecteren om je goed te kunnen adviseren over de mogelijkheden. Je beslist welk bedrijf je de opdracht laat uitvoeren.