• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Plat dak dakbedekking

Plat dak dakbedekking

Is de dakbedekking op jouw platte dak aan vervanging toe? Of zoek je dakbedekking voor op het platte dak van jouw nieuwbouwwoning, schuur of overkapping? Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om dakbedekking voor platte daken.

Prijzen dakbedekking plat dak

Wil je jouw dakbedekking vervangen of nieuwe dakbedekking op een uitbouw laten plaatsen? Dan ben je vast benieuwd wat de kosten van nieuwe dakbedekking zijn. Verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs: hoe is de dakconstructie? Moet de oude dakbedekking worden verwijderd? Ook de materiaalkeuze is van invloed op de prijs.

In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de dakbedekking prijzen voor een plat dak. Liever de exacte prijs weten van je nieuwe dakbedekking? Vraag dan gratis dakbedekking-offertes aan via Slimster.

Materiaal
Prijs per m2*
Bitumen € 45,-
EPDM € 50,-
Groendak** € 55,-

* Vanaf-prijs dakbedekking, incl. plaatsing en btw.
** Groendak wordt geplaatst op een EPDM onderlaag. Kosten van een groendak komen bovenop de kosten van de EPDM laag.

Vind de beste dakdekker

Mogelijkheden dakbedekking plat dak

Heb je geen nieuwe dakbedekking nodig voor je woning, maar gaat het om een bijgebouw? Ook dan wil je dat de dakbedekking correct wordt geplaatst. Het kan hier onder meer gaan om een schuur, veranda of garage. Laat je adviseren door een dakdekker, zodat de juiste dakbedekking wordt gelegd.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om niet alleen nieuwe dakbedekking te plaatsen, maar ook direct een lichtstraat of lichtkoepel te laten monteren. Wil je meer inspiratie opdoen voor je nieuwe dak? Bekijk dan de verschillene dakbedekking voorbeelden.

Nieuw dak of dak repareren?

Het is niet altijd nodig om nieuwe dakbedekking te laten aanbrengen, soms is het voldoende om de dakbedekking te repareren. De beschadiging kan ook zo groot zijn, dat repareren niet meer afdoende is. Laat een expert kijken naar de huidige dakbedekking om vast te stellen om het beter is om de dakbedekking te repareren of vervangen.

Eenvoudig de beste dakdekker vinden

Zoek je een dakdekker die jouw nieuwe dakbedekking kan plaatsen? Vraag gratis dakbedekking-offertes aan via Slimster en kom in contact met maximaal 5 regionale bedrijven. De specialisten uit het Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de mogelijkheden, waarna je zelf beslist met wie je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend dakbedekking-offertes vergelijken
Dakdekkers Nederland
Dakotim & Bosvelt en Haisch
Moltmaker Installatie & Dakdekkersbedrijf
Kooistra Dakdekkers & De Kock loodgieters
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal