Wat kost een bedraad alarmsysteem installeren?
Vergelijk beste inbraakbeveiliging deals
 • Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 375 Gemiddelde kosten € 950 Maximale kosten € 1.700
Gemiddelde kosten alarmsysteem bedraad installeren, incl. btw.

Wat kost een bedraad alarmsysteem installeren?

Wil je je nieuwbouwwoning beveiligen tegen inbraak of zoek je een alarmsysteem voor je bedrijfspand? Dan is het interessant om een bedraad alarmsysteem te laten installeren. Hierdoor hoef je niet regelmatig de batterijen te vervangen en heb je geen last van storingen. Maar wat zijn de mogelijkheden van een bedraad alarmsysteem en wat kost een alarmsysteem bedraad?

Wat kost een alarminstallatie bedraad installeren?

De kosten van een bedraad alarmsysteem variëren van € 375 - 1.700. De totaalprijs van een bekabeld alarmsysteem is afhankelijk van de mogelijkheden, andere inbraakbeveiliging en zelf kopen of laten installeren.

Wil je een bedraad alarmsysteem met app plaatsen? Dan is het raadzaam om een alarmsysteem bekabeld te laten installeren door een erkend beveiligingsbedrijf, aangezien er kabels getrokken moeten worden door bestaande aansluitingen. Vraag gratis alarmsysteem offertes aan om te besparen op de kosten van een bedraad alarmsysteem.

Wil je toch echt zelf aan de slag met een bedraad alarmsysteem met app, dan kun je zelf het beste alarmsysteem vergelijken. Maar je kunt deze beter door een erkend beveiligingsbedrijf laten installeren, aangezien je vaak een beveiligingscertificaat krijgt en kunt besparen op de kosten van je inboedelverzekering.

Je kunt zelf aan de slag met een bedraad alarmsysteem of laten installeren door een erkend bedrijf. De prijzen van een bedraad alarmsysteem zijn lager wanneer je zelf aan de slag gaat, want je hoeft geen rekening te houden met extra installatiekosten.

Benieuwd naar de bedraad alarminstallatie kosten voor jouw woning of bedrijfspand? Vraag dan gratis alarmsysteem offertes aan.

Soort alarmsysteem
Prijs*
Offerte
Traditioneel bedraad alarmsysteem € 375 - 1.700

* Gemiddelde kosten bedraad alarmsysteem, incl. btw en excl. montage.

Hoeveel kost een bedraad alarmsysteem installeren door vakman?

Benieuwd naar de installatie van een alarmsysteem in huis bedraad? Hieronder vind je de gemiddelde installatiekosten van een erkend beveiligingsbedrijf. Wil je de exacte kosten van een bedraad alarmsysteem met installatie weten? Vraag dan vrijblijvend alarmsysteem offertes aan via Slimster.

Werkzaamheden
Prijs*
Offerte
Bedraad alarmsysteem installeren € 400 - 1.000 Gratis offertes

* Indicatieve installatie bedraad alarmsysteem prijs, incl. btw.

De totale prijs van een bedraad alarmsysteem is afhankelijk van de mogelijkheden, andere inbraakbeveiliging en andere factoren. Zo kun je raambeveiliging en deurbeveiliging koppelen aan een bedraad alarmsysteem. Ook is het mogelijk om een bedraad alarmsysteem te combineren met een draadloos alarmsysteem in een hybride alarmsysteem.

Daarnaast zijn moderne bedrade alarmsystemen de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden en tegenwoordig kun je zelfs een bedraad alarmsysteem koppelen aan domotica in huis. Het kan daarom verstandig zijn om meerdere prijzen van alarmsystemen te vergelijken om de beste keuze te maken.

De bedraad alarmsysteem prijs is afhankelijk van allerlei factoren, zoals:

 • Soort alarmsysteem
 • Aansluiten aan meldkamer
 • Particulier of zakelijk
 • Extra opties
 • Zelf doen of laten plaatsen
 • Uurtarief expert

Gratis & vrijblijvend offertes ontvangen

alarmsysteem woning bedraad
bedraad alarmsysteem met gsm
Toon alle afbeeldingen

Prijsopbouw bedraad alarmsysteem installeren

Arbeid
Materiaal
Voorrijkosten

Een alarminstallatie bedraad werkt met een lokaal systeem en lokale opslag. Een bedraad alarmsysteem met camerabeveiliging neemt 24 uur per dag, 7 dagen per week, beelden op en slaat deze op op een harddiskrecorder. Ook is een alarmsysteem bedraad vaak aangesloten op een meldkamer, waardoor er telefonisch contact opgenomen wordt wanneer het alarmsysteem afgaat.

Vaak worden traditionele alarmsystemen die bedraad aangesloten zijn gebruikt voor winkels, kantoorpanden, restaurants en andere zakelijke gebouwen. Uiteraard zijn er ook kabelgebonden alarminstallaties voor kleine en grotere woningen.

Bedraad alarmsysteem laten installeren?
Gratis offertes

Vaak wordt een alarmsysteem bedraad geplaatst met een meldkamer aansluiting. Dit is handig voor bedrijfspanden, aangezien deze dan 24 uur per dag bewaakt worden en je een melding krijgt tijdens een inbraak of brand.

Meer informatie?
Alarmsysteem met meldkamer

Een bedraad alarminstallatie voor bedrijven is vaak verplicht, aangezien dit een eis is in de verzekeringspolis. Afhankelijk van de grootte van het bedrijfspand is een erkend beveiligingsbedrijf meer tijd kwijt aan het installeren van alle beveiligingskabels.

Het inschakelen van een erkend beveiligingsbedrijf is daarom zeker van belang om zowel de kwaliteit van de alarminstallatie te waarborgen en met een borg certificaat aan te tonen dat je bedrijf goed beveiligd is tegen inbraak.

Bedraad alarmsysteem voor bedrijf installeren?
Gratis offertes
alarmsysteem woning bedraad
kabelgebonden alarmsysteem
Toon alle afbeeldingen

Wil je in huis een alarmsysteem bedraad laten plaatsen? Dan heb je keuze uit vele extra mogelijkheden met verschillende kwaliteitsklassen. Voor betere kwaliteit opties betaal je extra.

Extra optie
Prijs*
Afstandsbediening € 20 - 180
Sirene (binnen / buiten) € 35 - 300
Camerabeveiliging € 65 - 1.195
Bewegingssensor € 10 - 40
Bewegingssensor met camera € 120 - 300
Gasmelder € 20 - 200
Glasbreukmelder € 30 - 150
LCD-bedieningspaneel € 150 - 300
Extra optie
Prijs*
Lekkage melder € 30 - 130
Magneetcontact € 10 - 30
Meldkamer aansluiting € 15 - 30 per maand
Monitor service € 12,50 per maand
Onderhoudscontract € 8 - 12 per maand
Rookmelder € 60 - 150
Sticker inbraakalarm € 4 - 7

* Gemiddelde extra optie prijs alarmsysteem huis bedraad, incl. btw.

Bedraad alarmsysteem met extra opties installeren?
Gratis offertes

Wat zijn de kosten van andere inbraakbeveiliging?

alarmsysteem bedraad installeren
alarmsysteem huis bedraad
Toon alle afbeeldingen

Een bedraad alarmsysteem kan je vaak niet zelf plaatsen, aangezien alle kabels van het alarmsysteem getrokken moeten worden. Ook moet er vaak vooraf een beveiligingsplan gemaakt worden, zodat de juiste inbraakbeveiliging op de juiste plekken geplaatst worden. Wil je toch echt zelf aan de slag, dan kun je via Slimster het beste alarmsysteem bedraad vergelijken.

 • Verzekerd van kwaliteit
 • Vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Je bespaart tijd en geld
 • Regionale specialisten

Wil je een professioneel bedraad alarmsysteem met meldkamer plaatsen? Dan is het verstandiger om deze door een ervaren vakman te laten plaatsen. Een vakman werkt sneller en veiliger dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Ook krijg je vaak een beveiligingscertificaat waarmee je op verzekeringskosten kunt besparen.

euro
Slim besparen op de kosten
Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten altijd eenvoudig in de hand.

Wil je een professioneel bedraad alarmsysteem laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend alarmsysteem offertes aan.

Wil je zelf een traditioneel alarmsysteem vergelijken en plaatsen? Bekijk en koop dan de beste bedraad alarmsysteem.

Beste deal voor bedraad alarmsysteem inclusief installatie?

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal