Beste luchtafvoerdroger van 2024

Marvin Grouw
Content Manager
6 minuten
Beste luchtafvoerdroger van 2024

Het aanbod luchtafvoerdrogers is klein, met enkele modellen van merken als AEG, Bosch en Zanussi. Maar wat zijn nu de beste luchtafvoerdrogers van 2024? We hebben de meest verkochte, Beste Koop en Best Geteste luchtafvoer wasdrogers van dit moment voor je op een rij gezet.

 • Meest verkocht
 • Beste Koop
 • Beste Getest
Anno 2024 worden er eigenlijk geen nieuwe afvoerdrogers meer geproduceerd. Deze techniek is niet energiezuinig en daarom focussen producenten zich op warmtepompdrogers. Het aanbod luchtafvoerdrogers wordt dus steeds kleiner.

Top 3 meest verkocht luchtafvoer wasdrogers

 1. Beko DA8012GA
  Luchtafvoerdroger , 8 kg , Energieklasse B
  Beko DA8012GA
  9,0
  6 reviews
  € 379,- Art & Craft Media N.V. Bekijken Ga naar shop

Top 3 Beste Koop luchtafvoerdroger

 1. Beko DA8012GA
  Luchtafvoerdroger , 8 kg , Energieklasse B
  Beko DA8012GA
  9,0
  6 reviews
  € 379,- Art & Craft Media N.V. Bekijken Ga naar shop

Top 3 Beste Getest luchtafvoerdrogers

 1. Beko DA8012GA
  Luchtafvoerdroger , 8 kg , Energieklasse B
  Beko DA8012GA
  9,0
  6 reviews
  € 379,- Art & Craft Media N.V. Bekijken Ga naar shop

Beko DA8012GA

 • #1 Meest verkocht
 • #1 Beste koop
 • #1 Beste getest
9,0
6 reviews
Beko DA8012GA
Pluspunten
 • Ruimte voor 8 kg wasgoed
 • Zeer goedkope wasdroger
 • 15 verschillende droogprogramma's
 • AquaWave trommel
Minpunten
 • Geen zelfreinigende condensor
 • Heeft energieklasse B en is dus geen zuinige wasdroger

Omschrijving Beko DA8012GA

De BEKO DA8012GA is de meest verkochte luchtafvoerdroger van de afgelopen maanden in 2024. Deze BEKO wasdroger beschikt over een vulinhoud van 8 kilogram en biedt een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De BEKO DA8012GA is een afvoerdroger met klasse B en beschikt over 15 verschillende droogprogramma's. Daarmee liggen diverse soorten wasjes snel weer droog in de kledingkast.

Optimale droognauwkeurigheid: het apparaat meet de vochtigheidsgraad van jouw wasgoed tot op de dichtstbijzijnde graad.

Belangrijkste specs

Soort Luchtafvoerdroger
Vulgewicht 8 kg
Energieklasse Energieklasse B
Geluidsniveau 67 dB
Luid (>67 dB)
Bekijk alle specificaties

Laagste prijs

Voor 20:00 besteld = volgende werkdag
Van elektronica tot beauty
€ 379,-
Gratis bezorging
Levertijd 1-3 werkdagen
14 dagen bedenktijd op alle online aankopen
€ 399,-
Gratis bezorging
Voor 20:00 besteld = volgende werkdag
Sinds 1997 de witgoedspeciaalzaak
€ 409,-
Gratis bezorging

Meest verkocht luchtafvoer wasdrogers

Benieuwd naar de drogers die het meest verkocht zijn in 2024? We hebben de drie meest populaire luchtafvoerdrogers voor je op een rij gezet. Hier kijken we niet naar prijs of kwaliteit, maar puur naar de verkoopcijfers van het afgelopen jaar.

Beste Koop luchtafvoerdroger

Zoek jij een luchtafvoerdroger van goede kwaliteit voor een scherpe prijs? De Beste Koop wasdrogers bieden de beste prijs/kwaliteitsverhouding en leveren goede droogresultaten. Je betaalt niet de hoofdprijs en houdt zo geld over voor andere aankopen voor jouw woning.

Beste Getest luchtafvoerdrogers

Wat als we de prijs helemaal buiten beschouwing laten? Op deze pagina vind je onze Best Geteste luchtafvoerdrogers van 2024. Deze modellen behoren tot de top van de markt. Ze kosten meer, maar bieden dan ook de allerhoogste kwaliteit, beste droogresultaten en langste levensduur van alle drogers.

beste luchtafvoerdrogers 2024
beste koop luchtafvoerdroger

Luchtafvoerdrogers

Ben jij al bekend met een luchtafvoerdroger? Dit apparaat onderscheidt zich van andere wasdrogers zoals condensdrogers en warmtepompdrogers doordat hij beschikt over een slang waarmee de gebruikte warme lucht met waterdamp wordt weggevoerd. Afvoerwasdrogers dienen daarom in de buurt van een open raam, afvoer of rooster te worden geplaatst, zodat de lucht naar buiten kan worden afgevoerd. Luchtafvoerdrogers hebben vaak een middelgrote trommelinhoud variërend van 5 tot 7 kilo.

Beste wasdroger met luchtafvoer technologie

Hierboven hebben we voor jou de meest verkochte luchtafvoerdrogers, Beste Koop én Beste Getest luchtafvoer wasdroger van 2024 op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar testen van De Consumentenbond, ervaringen van gebruikers (reviews) en natuurlijk ons eigen onderzoek. Zo helpen we jou aan de beste luchtafvoerdrogers voor de scherpste prijs. Bij Slimster vind je de beste droger met luchtafvoer van 2024, voor zowel de Beste Koop als de Best Geteste wasdroger.

Waarom een luchtafvoerdroger kopen?

Luchtafvoerdrogers bieden jou als particulier een aantal voordelen. Zo is de was met een luchtafvoerdroger in no-time klaar. Een volle was is dan ook goed gedroogd in relatief weinig tijd. Luchtafvoerdrogers zijn over het algemeen ook goedkoper in aanschaf dan condens- of warmtepompdrogers. Helaas zijn ze wel minder energiezuinig dan warmtepompdrogers, getuige de energielabels B of C.

De meeste luchtafvoerdrogers zijn uitgerust met startuitstel en anti-kreukfase. Afhankelijk van het merk kun je ook beschikken over extra functies zoals trommelverlichting en een alarm of zoemer wanneer een programma klaar is.

 • Snelle droogprogramma’s
 • Minder energiezuinig (label B of C)
 • Makkelijk te bedienen wasdrogers
 • Trommelinhoud van 5 tot 7 kilo
slimster
Op zoek naar de beste luchtafvoerdroger? Slimster heeft ze uitvoerig getest. Hier zie je de luchtafvoer wasdrogers met de beste prijs/kwaliteitsverhouding én droogresultaten!

Beste wasdrogers 2024

Via Slimster kun je de beste luchtafvoerdrogers van 2024 vergelijken en kopen. Ben jij echter op zoek naar een ander type wasdroger? Neem dan eens een kijkje bij de beste warmtepompdrogers, condensdrogers of onderbouw drogers.