Bauknecht onderbouw vaatwasser kopen

Bauknecht onderbouw vaatwassers

Wie kiest voor het Duitse Bauknecht, haalt gegarandeerd kwaliteit in huis! Het merk heeft als slogan ‘Mehr als Technik’ en dat zie je direct terug aan de onderbouw vaatwassers. Zo zijn het niet alleen technisch geavanceerde modellen, maar beschikken ze ook nog eens over geweldige functies om zo energiezuinig mogelijk te kunnen werken. De Green Intelligence-modellen van Bauknecht hebben dan ook niet zomaar het energielabel A++ toebedeeld gekregen. Aquasensor, Halve Belading, een Eco-stand: je vindt het allemaal bij de onderbouw vaatwassers van Bauknecht. Via Slimster kun je ook eenvoudig Bauknecht inbouw vaatwassers en Bauknecht vrijstaande vaatwassers bekijken, vergelijken en bestellen.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Bauknecht onderbouw vaatwassers vergelijken

De verschillende Bauknecht onderbouw vaatwassers bekijk en vergelijk je eenvoudig door gebruik te maken van ons filtermenu. Deze zie je links in beeld. Geef hier aan wat voor jou belangrijk is als het gaat om onderbouw vaatwassers. Misschien zoek je het liefst op modellen binnen een bepaalde prijsklasse, of ben je op zoek naar een apparaat met bepaalde afmetingen. Vul deze en andere voorkeurskenmerken hier in en de computer zoekt vervolgens naar geschikte modellen. De apparaten hieronder in beeld zijn de machines die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt ze eenvoudig en snel bekijken en vergelijken. Wil jij een Bauknecht onderbouw vaatwasser online kopen? Doe dat dan via Slimster. Andere merken onderbouw vaatwassers vergelijken op prijs en specificaties kan natuurlijk ook!

Onderbouw afwasmachine Bauknecht

Ieder merk heeft zijn eigen voordelen en in het geval van Bauknecht excelleert het merk in diens energiezuinigheid. De apparaten hebben energieklasse A++ toebedeeld gekregen en dat is niet zomaar. Ze worden namelijk geproduceerd volgens de Green Intelligence-methode, waarbij groene ideeën en innovaties gepaard gaan. Zo beschikken de apparaten over veel functies om zo groen mogelijk te kunnen werken. Wat dacht je van Halve Belading, waarbij de machine slechts de helft van het water nodig heeft voor een halve vaat? Dankzij een Eco-stand kun je daarnaast standaard minder energie verbruiken per wasbeurt. Gebruik je Aquasensor, dan kan de vaatwasser zelf inschatten hoe vies de vaat is, waarna deze het percentage van het water- en schoonmaakmiddel hierop aan kan passen.

De beste onderbouw vaatwasser van dit jaar kopen?
Beste onderbouw vaatwassers

Voordelen Bauknecht onderbouw vaatwasser

Maar daar blijft het niet bij. De apparaten beschikken ook over een kort/snel programma, waarmee je jouw vaat in zeer korte tijd schoon kunt maken. Daarnaast kan je het beginpunt van het schoonmaakproces uitstellen dankzij Uitgestelde Start. Met behulp van Waterbeveiliging is jouw Bauknecht vaatwasser veiliger. De watertoevoer wordt namelijk standaard afgesloten indien de machine over zou lopen als deze defect zou zijn. Dankzij Resttijdindicatie kun je altijd zien hoever jouw wasprogramma is, zodat je precies weet wanneer je jouw kopjes en schotels weer in de kast kunt opbergen. Ze komen namelijk met was- en droogresultaat A uit de vaatwasser!

  • Uitgestelde Start
  • Green Intelligence
  • Halve Belading
  • Aquasensor
  • Waterbeveiliging