Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Bergen

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Bergen

Traptredes laten bekleden met pvc of laminaat (stootborden niet) Eventueel 2 trappen. Graag reactie

Huygensstraat, Alkmaar

Het gaat om een gesloten trap met een opstap van ongeveer een vierkante meter voordat de trap begint

Tulpenstraat, Noord-Scharwoude

Hij is nu nog steeds zoals hij is met oplevering van ons huis van de woningbouw

Prunuslaan, Oudorp

Traprenovatie offerte

Nieuwe trap bekleden in Bergen

Het is mooi om jouw trap te laten renoveren. Maar een gerenoveerde trap zorgt ook voor extra veiligheid. Veel van de valpartijen in huis vinden namelijk plaats door de losgeraakte, of door slijtage glad geworden, delen van de trap. Woon jij in Bergen of omgeving en zoek jij een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten experts kunnen alle trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste aanbieding!

  • Ontvang maximaal 4 gratis trapbekleding offertes
  • Zorgvuldig geselecteerde bedrijven uit jouw regio
  • Traprenovatie binnen één dag klaar
traprenovatie bergen

Hout of bekleding?

Vaak zijn trappen van hout of zijn ze bekleed met bijvoorbeeld tapijt / vloerbedekking, linoleum of laminaat. De bekleding is relatief makkelijk te vervangen, tegen geringe prijzen. Voor bijvoorbeeld linoleum geldt dat beschadigingen lastig zijn te renoveren. Wil jij weten wat de beste opties voor jouw woning zijn? Laat je adviseren door een ervaren vakman in een vrijblijvend gesprek, bij jou thuis in Bergen.

Besparen op jouw traprenovatie in Bergen?

Een trap van (massief) hout is zeer robuust. Eiken, beuken, essen, mahonie en noten, de meest gebruikte houtsoorten voor trappen, zijn allemaal zeer sterke materialen. Hout is zeer slijtvast en duurzaam, maar daar staat tegenover dat de trap kan gaan kraken en soms vocht kan opnemen. Laat een houten trap dus renoveren door een echt gespecialiseerd bedrijf voor de mooiste resultaten!

Traprenovatie opties

Heb je al nagedacht over trapleuningen, trapwangen en trapverlichting? Als je een traprenovatie overweegt, ligt het voor de hand om dit meteen mee te pakken. Trapverlichting (aangebracht op de treden) is momenteel in opkomst. Verlichte treden zijn veiliger en bovendien geeft het geheel een warme sfeer in jouw huis.

Goedkoop trap renoveren Bergen

Woon jij in de regio Bergen en zoek je de meest betrouwbare traprenovatie specialist? Vraag dan nu gratis trapbekleding offertes aan via Slimster. Je ontvangt maximaal 4 offertes en vergelijkt deze thuis op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Bespaar via Slimster tot wel 45% op de totale prijs van jouw klus!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Bergen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal