• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

  Traprenovatie Bergen

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Bergen

  Open trap, 13 treden 8 treden open 5 treden (bovenaan) gesloten

  Oude Bergerweg, Bergen (Nh)

  rechte trap naar 1e etage + open trap naar zolder met kwart draai. Leer bekleding voor beide trappen

  De Sonnavillestraat, Alkmaar

  Betreft een open trap met een kwartslag. De zijkanten willen we wit schilderen. De treden geheel omk

  De Snoekbaars, Tuitjenhorn

  Traprenovatie offerte

  Nieuwe trap bekleden in Bergen

  Het is mooi om jouw trap te laten renoveren. Maar een gerenoveerde trap zorgt ook voor extra veiligheid. Veel van de valpartijen in huis vinden namelijk plaats door de losgeraakte, of door slijtage glad geworden, delen van de trap. Woon jij in Bergen of omgeving en zoek jij een betrouwbare traprenovatie specialist? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. De bij ons aangesloten experts kunnen alle trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Vraag gratis offertes aan en vind direct de beste aanbieding!

  • Ontvang maximaal 4 gratis trapbekleding offertes
  • Zorgvuldig geselecteerde bedrijven uit jouw regio
  • Traprenovatie binnen één dag klaar
  traprenovatie bergen

  Hout of bekleding?

  Vaak zijn trappen van hout of zijn ze bekleed met bijvoorbeeld tapijt / vloerbedekking, linoleum of laminaat. De bekleding is relatief makkelijk te vervangen, tegen geringe prijzen. Voor bijvoorbeeld linoleum geldt dat beschadigingen lastig zijn te renoveren. Wil jij weten wat de beste opties voor jouw woning zijn? Laat je adviseren door een ervaren vakman in een vrijblijvend gesprek, bij jou thuis in Bergen.

  Besparen op jouw traprenovatie in Bergen?

  Een trap van (massief) hout is zeer robuust. Eiken, beuken, essen, mahonie en noten, de meest gebruikte houtsoorten voor trappen, zijn allemaal zeer sterke materialen. Hout is zeer slijtvast en duurzaam, maar daar staat tegenover dat de trap kan gaan kraken en soms vocht kan opnemen. Laat een houten trap dus renoveren door een echt gespecialiseerd bedrijf voor de mooiste resultaten!

  Traprenovatie opties

  Heb je al nagedacht over trapleuningen, trapwangen en trapverlichting? Als je een traprenovatie overweegt, ligt het voor de hand om dit meteen mee te pakken. Trapverlichting (aangebracht op de treden) is momenteel in opkomst. Verlichte treden zijn veiliger en bovendien geeft het geheel een warme sfeer in jouw huis.

  Goedkoop trap renoveren Bergen

  Woon jij in de regio Bergen en zoek je de meest betrouwbare traprenovatie specialist? Vraag dan nu gratis trapbekleding offertes aan via Slimster. Je ontvangt maximaal 4 offertes en vergelijkt deze thuis op prijzen en kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of opnieuw bekleden. Bespaar via Slimster tot wel 45% op de totale prijs van jouw klus!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Bergen

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal