Panasonic OLED televisies vergelijken

Panasonic OLED TV's

Vind jij de beeldkwaliteit en kleurweergave van een televisie erg belangrijk? Dan is een OLED televisie echt iets voor jou. Een OLED tv biedt een beter contrast en betere scherpte omdat iedere pixel afzonderlijk uit en aan kan. Panasonic is één van de merken die televisies aanbiedt met een OLED scherm. Voortaan kun je jouw favoriete films en series in de best mogelijke beeldkwaliteit bekijken. Zo'n Panasonic OLED televisie met Ultra HD en HDR ondersteuning is de top van markt! Op Slimster.nl kun je alle modellen onderling vergelijken. Bovendien tonen we jou hier direct de webshop met de laagste online prijs!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Panasonic OLED televisies vergelijken

Voordat je beslist welke 4K Panasonic OLED televisies voldoen aan jouw eisen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Slimster.nl helpt je hier graag bij. Je kunt gebruik maken van onze filters om aan te geven waaraan jouw nieuwe tv moet voldoen. Kijk bijvoorbeeld kritisch naar kenmerken als beelddiagonaal, aantal HDMI aansluitingen en de Smart TV functies. Heb jij een Panasonic televisie gevonden die past bij jouw wensen? Op de productpagina kun je alle specificaties bekijken en zie je een overzicht van alle prijzen. Kies de webwinkel met de beste aanbieding en bestel veilig online!

Wij hebben de beste OLED televisies voor je getest!
Beste OLED TV

Wat is OLED?

Maar wat is OLED precies? OLED staat voor Organic Light Emitting Diode en dit is een techniek die anders werkt dan bij LED televisies. Een Panasonic OLED televisie maakt gebruik van organisch materiaal. Waterstof en koolstof zorgen er voor dat er een reactie plaats vindt in het beeld. Zo kunnen pixels afzonderlijk aan en uit, waardoor de beeldkwaliteit aanzienlijk beter is. Bovendien zijn OLED TV's zuiniger dan LED TV's. De aanschafprijs ligt echter (nog) wel een stukje hoger. Hier krijg je wel een hoop voor terug. Alle Panasonic OLED tv's zijn voorzien van 4K UHD beeldkwaliteit en veel Smart TV functies.

Panasonic OLED TV 4K & Smart

De OLED TV van Panasonic heeft een zelf-verlichtend beeldscherm met 8 miljoen pixels. Panasonic OLED televisies controleren de intensiteit van de verlichting op basis van de hoeveelheid elektrische stroom ter plekke. Geen stroom betekent geen licht, waardoor je fantastische en diepe zwartwaarden krijgt. De contrastverhouding is geweldig. De Panasonic OLED televisies zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zo kun je gaan voor een 55 inch tv of een 65 inch televisie. Ze zijn allemaal voorzien van Ultra HD (4K) beeldkwaliteit, FireFox Smart TV en HDR10.

oled tv panasonic

HCX Processor van Panasonic

Panasonic vindt het belangrijk dat jij films en series ervaart zoals de makers dit hebben bedoeld. Daarom hebben zij samengewerkt met Hollywoord bedrijven zoals Technicolor en Deluxe om een nieuwe processor te ontwikkelen. De Panasonic OLED televisies met HCX processor bieden de allerbeste beeldkwaliteit en kleurweergave. Zo tover jij de woonkamer om tot bioscoopruimte.