Loewe OLED televisies vergelijken

Loewe OLED televisies

Meer en meer televisiemerken richten zich op de productie van OLED televisies. Een OLED scherm beschikt over pixels die afzonderlijk oplichten of zichzelf uitschakelen. Hierdoor ontstaat een sterk contrast en zijn zwarte beelden ook echt zwart. Loewe is een Duitse producent van OLED TV's. Het merk is opgericht in Berlijn in het jaar 1923 en staat bekend om de ontwikkeling van hoogwaardige tv's met een stijlvolle uitstraling. Benieuwd naar alle Loewe OLED TV's? Vergelijk het actuele aanbod op Slimster.nl en vind de 4K OLED TV met Smart functies en HDR van jouw dromen!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Loewe OLED TV's vergelijken

Voordat je beslist welke OLED televisie je gaat kopen is het belangrijk om kieskeurig te vergelijken. Wij van Slimster.nl helpen je hier graag bij. Op deze pagina kun je het actuele aanbod Loewe OLED TV's vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Kijk kritisch naar functies als 4K beeldkwaliteit, Smart TV en de refresh rate. Heb jij een 4K Loewe OLED televisie gevonden die aan jouw eisen voldoet? In de prijstabel op de productpagina zie je direct welke webshop de beste aanbieding heeft!

Op zoek naar de beste OLED televisies van dit jaar?
Beste OLED TV's

Loewe BILD tv met OLED

Loewe is te herkennen aan de BILD series. De OLED tv's van het Duitse merk vinden we in de Bild 2, Bild 3, Bild 4, Bild 5 en Bild 7 serie. Hoe hoger de serie, des te luxer en uitgebreider de televisie is. De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

De nieuwste Loewe OLED TV's zijn voorzien van een flexibele en aanpasbare standvoet. Je kunt de tv neerzetten zoals je wilt door de roterende standaard. Maar ook gemonteerd aan de muur kan de tv worden gedraaid of gekanteld. Daarnaast beschikken deze modellen over Ultra HD (4K), verscheiden Smart apps en HDR10.

BILD 7

Het paradepaardje van de Loewe OLED TV's is (op dit moment) de BILD 7 serie. Deze OLED televisie is verkrijgbaar in 55 inch, 65 inch en zelfs 77 inch (195 cm beelddiagonaal). Door de 4K OLED met HDR techniek zie je zelfs met zo'n groot scherm alle details scherp en worden de kleuren optimaal weergegeven.

Een andere mooie feature van deze Loewe TV is de geïntegreerde soundbar. Met één druk op een knop schuift het scherm omhoog om de geïntegreerde soundbar met zijn royale 120 Watt uitgangsvermogen vrij te geven. Deze geweldige geluidskwaliteit versterkt de bioscoopervaring tijdens het kijken van jouw favoriete films.

Loewe OLED TV kopen?

Wil jij graag een nieuwe Loewe OLED TV kopen? Dan ben je vast op zoek naar de laagste prijzen. Via Slimster.nl kun je televisies vergelijken op prijs, specs en levertijd. Zo vind je eenvoudig de webshop met de beste deal voor jouw nieuwe OLED tv met HDR en 4K beeldkwaliteit.