Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Japans sierpleister prijzen

Japans sierpleister prijzen

Stukadoor offerte
Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 250,- Maximale kosten € 1.000,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 550,-
Gemiddelde prijs Japans sierpleister tot 50m2.

Japans sierpleister of katoenpleister is een milieuvriendelijke en unieke manier om je muren, vloeren of plafonds af te werken. Dit vloeibare behang heeft een basis van katoen en zorgt voor een egale muur met een mooi eindresultaat.

Kenmerken Japans sierpleister

  • Geluiddempend
  • Warmte isolerend
  • Milieuvriendelijk
  • Anti-allergisch en anti-statisch
  • Eenvoudig te repareren
Wist je dat dit Japanse sierpleister vooral in muziekstudio’s, bioscopen en sportscholen terug te vinden is, maar ook steeds populairder wordt in woningen?

Wat kost Japans sierpleister?

Gemiddelde prijs Japans sierpleister

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Japans sierpleister aanbrengen € 25

* Gemiddelde prijs Japans sierpleister, incl. materiaal, btw en arbeidskosten.

Japans sierpleister is niet de meest goedkope vorm van stucwerk, maar ook zeker geen extreem luxe variant. De prijs van populaire sierpleisters als spachtelputz en rustiekputz ligt lager, maar het voordeel van Japans sierpleister is de duurzaamheid. De kosten van deze sierpleister zijn afhankelijk van het aantal m2 dat je laat stucen en de stukadoor die de opdracht uitvoert. Bekijk de gemiddelde prijzen van deze katoenpleister. Liever de exacte prijs weten?

Prijzen Japans sierpleister vergelijken

katoenpleister

Wat is Japans sierpleister?

Japans sierpleister, ook wel katoenpleister genoemd, is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen, zijde en textiel. Dit ‘vloeibare behang’ is afkomstig uit Japan en heeft vele voordelen, waaronder een geluiddempende werking. Ook houdt deze sierpleister warmte vast, waardoor je een comfortabel klimaat hebt in je woning. Als extra voordeel houdt het Japanse sierpleister geen stof vast, met een anti-allergische werking als gevolg.

Prijsopbouw katoenpleister stucen

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten katoenpleister

De prijs van Japans sierpleister of katoenpleister wordt voor een deel bepaald door het materiaal. Deze katoenpleister is duurder dan andere soorten sierpleister zoals spachtelputz of rustiekputz, maar goedkoper dan luxe sierpleisters als tadelakt of betonstuc. De prijs is afhankelijk van het aantal m2 dat je laat stucen: hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2 wordt.

japanse sierpleister

Katoenpleister laten aanbrengen door vakman

Katoenpleister is een perfect product om aan te brengen op wanden, vloeren of plafonds. De stukadoor kan het katoenputz op bijna alle ondergronden aanbrengen met behulp van een spatel, roller of spuitpistool. Om er zeker van te zijn dat het Japanse sierpleister goed wordt aangebracht, schakel je de hulp in van een ervaren stukadoor. Ben je bezorgd dat je te veel moet betalen voor deze vakman? We raden je altijd aan meerdere offertes te vergelijken voordat je een vakman kiest.

Besparen op de voorrijkosten Bij Slimster brengen we je alleen in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de voorrijkosten van de vakman in de hand.

Beste stukadoor vinden voor katoenpleister

Vraag gratis stukadoor offertes aan via Slimster en kom in contact met maximaal 4 vakkundige stukadoors die in jouw regio werken. Je kan zelf de verschillende bedrijven vergelijken en beslissen wie de opdracht krijgt.

Direct 674 stukadoors vergelijken

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal