• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 95.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Japans sierpleister

Japans sierpleister of katoenpleister is een milieuvriendelijke en unieke manier om je muren, vloeren of plafonds af te werken. Dit vloeibare behang heeft een basis van katoen en zorgt voor een egale muur met een mooi eindresultaat.

Kenmerken Japans sierpleister

  • Geluiddempend
  • Warmte isolerend
  • Milieuvriendelijk
  • Antiallergisch en anti-statisch
  • Eenvoudig te repareren
japans sierpleister
katoenpleister
japans stucwerk

Wat kost Japans sierpleister?

Japans sierpleister is niet de meest goedkope vorm van stucwerk. De prijs van populaire sierpleisters als spachtelputz en rustiekputz ligt lager, maar Japans sierpleister is extreem duurzaam. De kosten van dit sierpleister zijn afhankelijk van het aantal m2 dat je laat stucen en de stukadoor die de opdracht uitvoert.

Ben je benieuwd naar een schatting van de kosten van katoenpleister? Een prijsindicatie vind je in de onderstaande tabel. Voor exacte prijzen vraag je gratis stukadoor offertes aan via Slimster.

Indicatie prijzen Japans sierpleister

Werkzaamheden stukadoor Prijs per m2*
Japans sierpleister aanbrengen € 25,-

* Gemiddelde prijs Japans sierpleister, incl. materiaal, btw en arbeidskosten.

Bekijk ook de algemene stukadoor kosten.

Prijzen Japans sierpleister vergelijken

Wist je dat dit Japanse sierpleister vooral in muziekstudio’s, bioscopen en sportscholen terug te vinden is, maar ook steeds populairder wordt in woningen?

Wat is Japans sierpleister?

Japans sierpleister, ook wel katoenpleister genoemd, is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen, zijde en textiel. Dit ‘vloeibare behang’ is afkomstig uit Japan en heeft vele voordelen, waaronder een geluiddempende werking. Ook houdt dit sierpleister warmte vast, waardoor je een comfortabel klimaat hebt in je woning. Als extra voordeel houdt het Japanse sierpleister geen stof vast, waardoor het materiaal ook anti-allergisch werkt.

Prijsopbouw Japans sierpleister 1. Materiaalkosten
2. Arbeidskosten
3. Voorrijkosten
4. Afvoerkosten

Materiaalkosten katoenpleister

De prijs van Japans sierpleister of katoenpleister wordt onder meer bepaald door het materiaal. Dit katoenpleister is duurder dan andere soorten sierpleister zoals spachtelputz of rustiekputz. De prijs is afhankelijk van het aantal m2 dat je laat stucen: hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2 wordt.

Katoenpleister laten aanbrengen door vakman

Katoenpleister is een perfect product om aan te brengen op wanden, vloeren of plafonds. De stukadoor kan het katoenputz op bijna alle ondergronden aanbrengen met behulp van een spatel, roller of spuitpistool. Om er zeker van te zijn dat het Japanse sierpleister goed wordt aangebracht, schakel je de hulp in van een ervaren stukadoor. Bezorgd dat je te veel moet betalen voor deze vakman? Vergelijk dan verschillende offertes via Slimster.

Besparen op de voorrijkosten Bij Slimster brengen we je alleen in contact met regionale bedrijven. Zo houd je de voorrijkosten van de vakman in de hand.

Eenvoudig de beste stukadoor vinden

Vraag gratis stukadoor-offertes aan via Slimster en kom in contact met lokale of regionale vakmannen. Je kan zelf de verschillende bedrijven vergelijken en beslissen wie de opdracht krijgt. Door slim te vergelijken, kan je tot wel 45% besparen.

Vrijblijvend stucwerk-offertes vergelijken
Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal