• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 112.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Shutters voor openslaande tuindeuren

Shutters voor openslaande tuindeuren

Wil je een shutters voor openslaande tuindeuren laten plaatsen? Shutters voor de tuindeur houden de warmte buiten en zien er ook nog eens prachtig uit als raamdecoratie. Shutters zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Afhankelijk van het soort materiaal kan de prijs natuurlijk variëren. De prijzen worden berekend per vierkante meter. De shutter zonwering is te plaatsen bij alle soorten deur, zoals schuifpuien en openslaande tuindeuren. Zoek je een erkende raamdecoratie specialist die jouw nieuwe shutters voor tuindeuren kan plaatsen? Ontvang via Slimster direct tot 5 gratis offertes en vergelijk lokale vakmannen!

Voordelen shutters voor tuindeuren

 • Veel sfeer in de huiskamer
 • Shutters zijn gemakkelijk schoon te maken
 • Licht in de kamer perfect te reguleren

Nadelen shutters voor tuindeuren

 • Duur soort zonwering
 • Isoleert minder dan rolluiken
Shutters laten plaatsen?

Wat kosten shutters voor tuindeuren?

Voor jouw nieuwe terrasdeur kun je gelijk shutters laten plaatsen. Hieronder zie je de bijkomende kosten voor de zonwering. Het gaat om indicatieve prijzen per meter. Afhankelijk van jouw voorkeur, gewenste materiaal en totale opdracht kan de prijs verschillen. Voor de exacte prijs van de shutters vraag je heel eenvoudig en gratis raamdecoratie-offertes aan.

Breedte shutters Vanaf prijs*
1 meter €300,-
2 meter €500,-
3 meter €950,-

* Vanaf prijzen shutters inclusief montage en btw.

Bekijk ook eens alle andere extra opties voor tuindeuren, zoals horren, rolluiken of zonwering.

Verstelbare latjes voor daglicht en verduistering

Shutters zijn horizontale latjes die je zelf kunt verstellen. Zo bepaal je zelf hoeveel daglicht er binnen komt en kun je de kamer eenvoudig verduisteren. De zonwering is in veel kleuren te koop. Je kunt het dus perfect laten aansluiten op jouw interieur. Shutters voor binnen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zoals red cedar, vurenhout en lindenhout.

Direct gratis shutters offertes ontvangen!

Interesse in het kopen en laten plaatsen van nieuwe shutters voor tuindeuren? Maar wil je geen tijd verspillen aan het zoeken en bellen van geschikte bouwbedrijven? Vraag dan direct tot 5 gratis offertes aan en Slimster brengt jou in contact met maximaal 5 aangesloten bedrijven. Je ontvangt direct tot maximaal 5 vrijblijvende prijsoffertes van onze experts die werkzaam zijn in jouw regio. Door de raamdecoratie offertes te vergelijken vind je eenvoudig de specialist met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. De vakman plaatst jouw nieuwe shutter met eventueel nieuwe tuindeuren geheel naar jouw wens!

 • Vrijblijvend adviesgesprek met ervaren vakman mogelijk
 • Vergelijk en vind snel het bouwbedrijf met de laagste prijs
 • Shutters met nieuwe tuindeuren vaak binnen 1 dag geplaatst
 • Bespaar tot maar liefst 45% op de totale kosten

47 raamdecoratie-bedrijven vergelijken

Maratec
Axxent Nederland
Kossen Woninginrichting
Zonwering aan huis
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal