Rolluiken voor tuindeuren
Vergelijk beste zonwering deals
 • Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 300 Gemiddelde kosten € 800 Maximale kosten € 1.300
Gemiddelde prijs rolluiken voor tuindeuren inclusief montage.

Rolluiken voor tuindeuren

Ben je op zoek naar rolluiken voor openslaande tuindeuren? Rolluiken zijn zonwerend en werken ook nog eens verduisterend. Benieuwd naar meer mogelijkheden van rolluiken voor tuindeuren?

 • Goede inbraakbeveiliging
 • Schrikken inbrekers af
 • Houden warmte uit huis
 • Verduisterende werking
 • Zorgen voor isolatie
 • Geen vrije doorloop bij geopende rolluiken
Materiaal
Prijs*
Rolluiken (1-4 meter breed) € 100 - 700
Bediening
Handmatig bedienen € 30 - 50
Elektrisch bedienen € 50 - 300
Montage
Rolluiken monteren € 100 - 300

*Gemiddelde prijs rolluiken, incl. btw.

Ben je op zoek naar rolluiken voor tuindeuren of een schuifpui? De rolluiken prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het soort rolluik, de bediening en montage. Ook spelen extra opties een rol. Benieuwd naar de rolluiken prijzen voor jouw tuindeuren?

Rolluiken voor tuindeuren?
Gratis offertes
rolluik tuindeur

Tuindeuren beveiligen met rolluiken

Wil je jouw openslaande deuren of schuifpui extra beveiligen? Rolluiken maken het een stuk lastiger om in te breken. Daarnaast schrikken rolluiken inbrekers af: het kost namelijk veel extra tijd om ze te forceren en het maakt veel herrie.

Warmte uit huis houden met rolluiken

Heb je openslaande deuren of een schuifpui met veel glas? Het is fijn dat je veel daglicht in huis hebt, maar het kan in de zomer ook wel erg warm worden in huis. Vind je het niet erg om de ruimte geheel te verduisteren? Dan houden rolluiken de meeste warmte tegen van alle zonwering.

Heb je openslaande tuindeuren of wil je rolluiken voor je achterdeur? Houd er rekening mee dat je de tuindeuren niet meer kunt openen wanneer je de rolluiken naar beneden doet. Is dit geen probleem, dan zijn rolluiken een uitstekende inbraakwerende en zonwerende oplossing. Je hebt 2 opties als je rolluiken wilt laten plaatsen bij tuindeuren:

 • Voorzetrolluiken voor openslaande deuren
  Er is weinig breekwerk nodig, maar de kast en geleiders zijn wel goed zichtbaar
 • Opbouwrolluiken voor nieuwe openslaande deuren
  Wil je openslaande deuren plaatsen of vervangen? Of een nieuwe achterdeur? Ga dan voor opbouwrolluiken. Deze geïntegreerde rolluiken worden als een geheel met de nieuwe pui geplaatst.
Rolluiken voor openslaande deuren?
Vind beste deal

Wil je rolluiken voor je schuifpui? Een schuifpui kun je nog openzetten als de rolluiken naar beneden zijn. Je hebt geen vrije doorloop meer, maar je kunt de kamer nog wel ventileren. Voor een schuifpui met rolluiken heb je ook 2 opties:

 • Voorzetrolluiken voor schuifpu
  Er is weinig breekwerk nodig, maar de kast en geleiders zijn wel goed zichtbaar
 • Opbouwrolluiken voor nieuwe schuifpui
  Wil je een nieuwe schuifpui of schuifpui vervangen? Ga dan voor opbouwrolluiken. Deze geïntegreerde rolluiken worden als een geheel met de nieuwe pui geplaatst.
Rolluiken voor schuifpui?
Vind beste deal

Rolluiken & andere zonwering combineren voor tuindeuren

Wil je rolluiken voor de veiligheid van je woning, maar zoek je andere zonwering? Je kunt rolluiken uitstekende combineren met andere soorten zonwering. Rolluiken combineren met een zonnescherm is het meest populair.

Beste rolluiken voor tuindeuren vinden

Wil je graag rolluiken voor je tuindeuren of pui? Vraag gratis rolluiken offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Laat je vrijblijvend adviseren en vergelijk de vakmannen op prijs, kwaliteit en service. Je beslist zelf wie het beste bij je past.

Vergelijk 191 rolluik specialisten

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal