Direct shutters offerte vergelijken

Shutters plaatsen voor de beste prijs? Vraag direct vrijblijvende shutters offertes aan en vergelijk tot wel 3 specialisten die in jouw regio werken!

Bespaar tijd & geld
Direct shutters offerte vergelijken

Online shutter offerte aanvragen bij Slimster

 1. Vul bovenstaand shutter offerte formulier in
 2. Wij zoeken de (max.) 3 beste bedrijven voor jouw klus
 3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
 4. Vergelijk de shutter offertes
 5. Kies de deal die het beste bij je past

Waarom shutters offertes vergelijken?

Ben je op zoek naar goede raambekleding in de vorm van shutters? Of je nu op zoek bent naar houten shutters, aluminium of kunststof shutters, we raden je altijd aan om meerdere offertes op te vragen. Iedereen verdient namelijk de beste deal en door het vergelijken van offertes weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Bij Slimster vraag je gratis en vrijblijvend shutter offertes aan en vergelijk je ze eenvoudig op prijs, kwaliteit en service.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Eenvoudig online shutter offertes vergelijken

Via ons offerte formulier vraag je eenvoudig shutter offertes aan. Om het juiste bedrijf in jouw regio te vinden hebben we wel wat informatie van je nodig, waaronder je adresgegevens. Dankzij deze gegevens kunnen we je koppelen aan specialisten die in jouw buurt actief zijn, waardoor je de voorrijkosten laag houdt.

Zodra jouw shutters aanvraag is verstuurd, gaan wij op zoek naar de 3 beste vakmannen voor jouw klus. Je ontvangt per e-mail een overzicht van de vakmannen aan wie we jouw klus hebben doorgestuurd.

Beste offerte shutters vinden voor jou

De vakmannen nemen contact met je op en sturen je een eerste prijsofferte. Op basis van deze shutter offertes kan je een selectie maken:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de prijsofferte aantrekkelijk?
 • Wat zit er wel en niet bij de prijs inbegrepen?

Na het vergelijken van de offertes kan je een vrijblijvende afspraak maken met de vakmannen van jouw keuze. Dit heeft 3 voordelen:

 1. De vakman neemt stalen mee, zodat je de opties kunt bekijken.
 2. Je kunt face-to-face onderhandelen over de prijs.
 3. Je kunt (goedkopere) alternatieven bespreken met de specialist om tafel.

Na de afspraak stelt de vakman een nieuwe prijsofferte op voor het plaatsen van de shutters. Vergelijk deze shutter offerte goed met die van andere bedrijven. Zo beslis je uiteindelijk zelf welk bedrijf de beste offerte heeft en jouw nieuwe shutters gaat plaatsen.