Miele heteluchtoven kopen

3 resultaten

Miele H 7164 B

Elektrische , Ingebouwd , 76 l
Miele H 7164 B
€ 1499,-
Ingebouwd
Elektrische

Miele H 2760 BP

Elektrische , Ingebouwd , 76 l
Miele H 2760 BP
€ 1329,-
Ingebouwd
Elektrische

Miele heteluchtovens vergelijken

Wil je verschillende Miele heteluchtovens onderling vergelijken, dan doe je dit eenvoudig via Slimster.nl. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment en helpen jou graag verder. Klik op modellen om ze uit te lichten. Voor het vergelijken selecteer je verschillende apparaten en klik je op ‘vergelijken’. Wil je een apparaat online kopen, dan doe je dit gemakkelijk en snel via Slimster.nl!

Voordelen Miele heteluchtovens

Miele is natuurlijk een internationaal topmerk en dat word je niet zomaar. In het geval van de inbouw heteluchtovens van dit merk kan dan ook worden gezegd dat ze uitgerust zijn met veel handige functies. Om te beginnen met een Bratometer. Dankzij deze meter kun je de resttijd van het verwarmen van jouw maaltijd eenvoudig op het apparaat lezen. Is de verwarm beurt klaar, dan reinigt de oven zichzelf zeer eenvoudig dankzij de pyrolyse zelfreiniging.

Dankzij een speciale AirClean-katalysator wordt het aantal geurtjes en de rookvorming vermindert. In combinatie met PerfectClean weet je helemaal zeker dat jouw apparaat schoon zal zijn op het einde van de rit. Dankzij de functie Professional kun je zeer gemakkelijk braden, bakken en lekkere gerechten klaarmaken. Omdat het apparaat de vochtruimte in de oven genereert, heb je altijd goed bereidde gerechten. De FlexiClip-bakplaat geleiders zijn erg handig, want ze zijn volledig uitrekbaar. Het Comfort-uitschuifsysteem helpt jou bij al jouw etensbereidingen. Er zit PerfectClean op dit uitschuifsysteem, waardoor het gemakkelijk schoon blijft. Heb je alle voordelen van Miele gelezen, maar wil je het nogmaals onder elkaar lezen in een overzichtelijk rijtje? Hieronder vind je de belangrijkste voordelen van Miele heteluchtovens:

  • Bratometer
  • AirClean-katalysator
  • PerfectClean
  • FlexiClip-bakplaatgeleiders
  • Comfort-uitschuifsysteem