ETNA combi-ovens

ETNA combi-ovens

Op zoek naar een goede oven, maar kun je ook de magnetronfunctie niet missen? Dan zijn ETNA combi-ovens dé oplossing. De verschillende modellen hebben allemaal andere specificaties en functionaliteiten. Maar de belangrijkste kenmerken hebben ze gemeen. Elke ETNA combi-oven heeft een krachtige onderwarmte voor betere bakresultaten en een roterende antenne voor een gelijkmatige verwarming. Zo heb je het beste van twee werelden in één apparaat. ETNA combi-ovens vergelijken en kopen? Dat doe je heel eenvoudig op Slimster.nl.

6 resultaten
ETNA CM450RVS
Ingebouwd , 56 cm
ETNA CM450RVS
8,9
50 reviews
€ 699,-
6 prijzen
Ingebouwd
Bovenverwarming, Boven- en onderwarmte, Grill, Onderwarmte, Snelle hitte, Magnetron, Kinderslot, Conventioneel
ETNA MO470ZT
Ingebouwd , 71 l , 56 cm
ETNA MO470ZT
Geen reviews
€ 799,-
5 prijzen
Ingebouwd
Bovenverwarming, Boven- en onderwarmte, Grill, Onderwarmte, Boven, onder & hetelucht, Magnetron, Conventioneel
ETNA CM450ZT
Ingebouwd , 46 l , 56 cm
ETNA CM450ZT
9,1
28 reviews
€ 749,-
5 prijzen
Ingebouwd
Bovenverwarming, Boven- en onderwarmte, Grill, Onderwarmte, Snelle hitte, Magnetron, Kinderslot
ETNA OM270ZT
Ingebouwd , 70 l , 56 cm
ETNA OM270ZT
Geen reviews
€ 372,-
4 prijzen
Ingebouwd
Bovenverwarming, Boven- en onderwarmte, Grill, Onderwarmte, Snelle hitte, Magnetron, Warmhoud functie, Kinderslot, Hetelucht, Conventioneel
ETNA MO670Ti
Ingebouwd , 71 l , 56 cm
ETNA MO670Ti
Geen reviews
€ 879,-
5 prijzen
Ingebouwd
Bovenverwarming, Boven- en onderwarmte, Grill, Onderwarmte, Snelle hitte, Magnetron, Pizzafunctie, Kinderslot, Pizzafunctie, Hetelucht, Conventioneel
ETNA CM851RVS
Ingebouwd , 51 l , 56 cm
ETNA CM851RVS
Geen reviews
€ 849,-
1 prijs
Ingebouwd
Grill, Onderwarmte, Magnetron, Stoombereiding, Zelfreinigend, Stoombereiding, Kinderslot, Conventioneel

ETNA combi-ovens vergelijken

Met onze handige vergelijkingstool kun je de diverse ETNA combi-ovens gemakkelijk vergelijken. Bekijk de beschikbare modellen. Selecteer maximaal 10 combi-ovens. En klik op ‘Producten vergelijken’. Je krijgt de belangrijkste specificaties nu in één overzicht te zien. Denk daarbij aan de netto capaciteit, het aantal schap-posities en het vermogen van de magnetron. Daarnaast kun je zien of de ETNA combi-oven beschikt over boven- en onderverwarming, een ontdooifunctie en een grill. Dit helpt je te ontdekken welke ETNA combi-oven het beste bij je past.

Ben jij op zoek naar de beste oven 2024?
Beste ovens

ETNA combi-oven: hetelucht, grill én magnetronfunctie

ETNA combi-ovens zijn de ideale oplossing als je op ruimte en geld wilt besparen. Met één apparaat krijg je namelijk verschillende kookmethoden. Zo beschikken ETNA combi-ovens vaak over een hetelucht-, grill- en magnetronstand. Ook interessant: de boven- en onderwarmte. Daarbij is onderwarmte ideaal voor een krokante boden van pizza of taart.

De bovenwarmte komt goed van pas als je de knapperige korst juist bovenop wilt. Bijvoorbeeld bij een ovenschotel of een crumble. Bedenk welke functionaliteiten jij in jouw ETNA combi-oven wilt terugzien en bestel je favoriet direct online. Klaar? Bakken maar!

ETNA combi-ovens voor de laagste prijs kopen

Natuurlijk spelen daarbij niet alleen de specificaties een rol. Ook de prijs van de ETNA combi-ovens zijn belangrijk. Want die kunnen behoorlijk uiteenlopen en niet elk model past vanzelfsprekend in jouw budget. Met onze vergelijkingstool zie je in één oogopslag de beste prijs. En we zeggen niet voor niets de beste, want wij tonen voor elke ETNA combi-oven direct de beste aanbieding.

Of je die nu vindt bij BCC, Coolblue of een online keukenzaak, dat maakt niet uit. Wij verwijzen je door naar de aanbieder met de laagste prijs. Zodat jij zeker weet dat je de goedkoopste ETNA combi-oven hebt in zijn soort.