Plasma-Discounter.nl is vanaf nu Televisiewinkel.nl

Plasma-Discounter.nl is vanaf nu Televisiewinkel.nl
Marvin Grouw
Content Manager
2 minuten
Plasma-Discounter.nl is vanaf nu Televisiewinkel.nl
televisiewinkel.nl

Plasma-Discounter.nl is meer dan 13 jaar een begrip in Nederland geweest. Deze televisie webwinkel is één van de meest bekende websites van Create2Fit, dat sinds juni 2016 weer eigendom is van Tom Coronel en Marc Koster. Per 1 maart is Plasma-Discounter echter niet meer. Er is gekozen voor een naamsverandering. Vanaf heden blijft de service hetzelfde, maar gaan zij verder met de naam Televisiewinkel.nl.

Update: Inmiddels is het bedrijf nogmaals van naam veranderd. Eerst naar PlatteTV en in juli van 2022 naar HelloTV.

Van Plasma-Discounter.nl naar Televisiewinkel.nl

Je zult je misschien afvragen waarom er gekozen is voor de verandering van naam. Zeker wanneer je weet dat Plasma Discounter een bekende naam onder de Nederlandse consument is geworden door hun goede service, snelle levering en uitgebreide assortiment. Tom Coronel legt uit; ‘Simpelweg omdat de naam de lading niet meer dekt. Plasma televisies bestaan niet meer en een discounter zijn we eigenlijk nooit geweest. De URL Televisiewinkel.nl lag al heel lang bij ons op de plank en deze naam dekt de lading. Het zegt éxact wie en wat we zijn, namelijk een prachtige winkel met specialistische kennis op het gebied van televisies.’

Create2Fit

In juni van 2016 heeft Coronel het concept Create2Fit weer teruggekocht van RFS Holland Holding (moederbedrijf van o.a. Wehkamp.nl). Een andere reden voor de naamswijziging is dus dat het beeld dat men kreeg bij de naam 'Discounter' niet past bij de mooie winkel in Naarden.

‘Dan kwamen ze in de winkel en was hun eerste reactie dat ze zo’n mooie winkel niet hadden verwacht. Ze dachten een paar stellingen met vooral veel dozen aan te treffen, maar een winkel met vakbekwaam personeel die echte specialisten op televisiegebied bleken te zijn, dat hadden ze niet verwacht.

‘Daarnaast blijkt uit ervaring dat consumenten behoefte hebben aan een fysieke winkel. Zeker als ze een duurdere televisie, zoals een OLED tv, kopen’, vervolgt Coronel zijn verhaal. ‘Ze willen graag overleggen, het verschil tussen de verschillende merken zien en de bevestiging krijgen dat ze een goede keuze maken. Een kleine tv van een paar honderd euro koopt men wel online. Maar een televisie van duizend euro of meer is een ander verhaal. Die blijkt men nog steeds liever in een winkel te kopen.’

Televisiewinkel.nl

Op www.televisiewinkel.nl vind je precies hetzelfde als op de site Plasma-Discounter.nl, namelijk televisies van bekende merken zoals Samsung, LG, Sony & Philips. Maar ook voor de benodigde accessoires kun je bij Televisiewinkel.nl terecht. Denk bijvoorbeeld aan muurbeugels of audioapparatuur. De fysieke winkel, aan de Bronsstraat 10 in Naarden, blijft bestaan en is zeven dagen per week geopend.

What you see is what you get

Plasma-Discounter.nl is vanaf nu Televisiewinkel.nl

‘Natuurlijk zal het even wennen zijn, als we straks niet meer de naam Plasma-Discounter.nl gebruiken maar Televisiewinkel.nl’, lacht Tom Coronel. ‘Maar ik zeg altijd: ‘What you see is what you get’ en dat klopt nu weer bij Televisiewinkel.nl. En dát is voor mij heel belangrijk!’

Op Slimster.nl blijven we natuurlijk de prijzen van Televisiewinkel.nl tonen. Zo helpen we jou bij het vergelijken van televisies en het vinden van de webshop met de beste online aanbieding!