Lichtkoepel voorbeelden & inspiratie

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Een lichtkoepel is een goede investering wanneer je meer lichtinval wilt in huis. Maar ook voor extra ventilatie is een dakkoepel een prima keuze. Weet je nog niet precies welke lichtkoepel je wilt laten installeren in je dak? Bekijk dan de onderstaande dakkoepel voorbeelden. Aan de hand van de foto’s kan je meer ideeën opdoen en ontdek je wat het meest geschikte daklicht is voor jou.

Lichtkoepel inspiratie

Vlakke lichtkoepel

Vlakke lichtkoepel

Strakke uitstraling
Piramide lichtkoepels

Piramide lichtkoepels

Unieke uitstraling
Daglichtbuizen op dak

Daglichtbuizen op dak

Handig voor extra daglicht
Daktoegangskoepel

Daktoegangskoepel

Eenvoudig toegang tot terras
Lichtkoepel met ventilatie

Lichtkoepel met ventilatie

Frisse lucht in badkamer
Lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel met opstand

Lichtkoepel in aanbouw

Lichtkoepel in aanbouw

Extra daglicht in uitbouw
Lichtkoepel in overkapping

Lichtkoepel in overkapping

Meer daglicht

Lichtkoepel overkapping

Heb je een overkapping waar weinig daglicht onder komt? Je kunt een lichtkoepel in de bestaande overkapping laten plaatsen. Zo geniet je van meer natuurlijk lichtinval onder de overkapping, maar het wordt minder heet dan een volledig glazen dak.

Lichtkoepel in overkapping plaatsen
Vind beste deal

Nieuwe overkapping met lichtkoepel

Heb je nog geen overkapping en wil je een terrasoverkapping inclusief lichtkoepel? Vraag dan overkapping offertes aan om een overkapping met lichtkoepel te laten monteren.

Lichtkoepel veranda

Wil je een lichtkoepel in je veranda plaatsen? Ook dit zorgt voor extra daglicht. Je hebt de keuze uit diverse lichtkoepels voor een veranda. Gaat het om een houten veranda? Laat dan een rechthoekige lichtkoepel plaatsen die perfect tussen de balken past.

Lichtkoepel in veranda plaatsen
Vind beste deal

Nieuwe veranda met lichtkoepel

Heb je nog geen veranda? Laat dan een veranda met lichtkoepel installeren, zo bespaar je op de kosten. Vraag hiervoor veranda offertes aan.

Lichtkoepel met daktoegang

daktoegangskoepel

Krijg je een dakterras of ben je voor onderhoud vaak op het platte dak van je woning te vinden? Een lichtkoepel met daktoegang kan een handige manier zijn om snel en simpel het dak te betreden.

Een lichtkoepel met daktoegang is ideaal als je regelmatig het dak wilt betreden. Dit daklicht is eenvoudig tot wel 90 graden te openen. Deze dakkoepel met daktoetreding zorgt dus niet alleen voor veel lichtinval in huis, maar biedt ook toegang tot het dak.

Een daktoegangskoepel is geschikt voor platte daken. Wil je een schuin dak betreden via een dakraam? Ga dan voor een uitstapdakraam, dit is de variant van de daktoegangskoepel voor je schuine dak.

Lichtkoepel met daktoegang installeren
Vind beste deal

Beste platdakraam deal vinden

Heb je genoeg inspiratie opgedaan en wil je een lichtkoepel laten installeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan en kom in contact met vakspecialisten die in jouw regio actief zijn. Laat je adviseren, vergelijk offertes en kies wie de beste deal heeft.

Direct 121 lichtkoepel specialisten vergelijken

Kapel Dakramen
Daglichten.nl Dakraam gilde
Dakraam Leverancier
De Klussenier
Arend van der Meer dakramen
De Dakkapel Specialist
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal