Inventum vrijstaande kookplaten

Inventum vrijstaande kookplaten

Kies zelf waar je wilt koken en hoe groot de plaat moet zijn met de Inventum vrijstaande kookplaten. Ervaar maximale vrijheid, op gas of met inductie. De losstaande kookplaat van Inventum combineert tot wel 4 kookzones en bijvoorbeeld een boostfunctie. Bij Slimster helpen we je de beste aanbiedingen en deals te vinden. Hieronder kun je het complete aanbod Inventum vrijstaande kookplaten vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews!

6 resultaten
Inventum VKI3010ZWA
Inductie , 2 zone(s) , 30 cm
Inventum VKI3010ZWA
8,9
167 reviews
€ 105,-
5 prijzen
Inductie
2 zone(s)
Inventum KI120T
Inductie , 1 zone(s) , 28 cm
Inventum KI120T bovenkant
6,5
2 reviews
€ 47,-
4 prijzen
Inductie
1 zone(s)
Inventum VKI6010ZWA
Inductie , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum VKI6010ZWA
9,6
408 reviews
€ 265,-
4 prijzen
Inductie
4 zone(s)
Inventum VKI6010ZIL
Inductie , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum VKI6010ZIL
9,3
315 reviews
€ 265,-
4 prijzen
Inductie
4 zone(s)
Inventum KP602W
Elektrisch , 2 zone(s) , 47 cm
Inventum KP602W
8,0
8 reviews
€ 41,-
3 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Inventum KP602B
Elektrisch , 2 zone(s) , 47 cm
Inventum KP602B bovenkant
8,0
8 reviews
€ 64,-
3 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)

Check de reviews: maak de beste keuze

Wij vergelijken het aanbod in alle webwinkels en webshops, de prijzen en bijvoorbeeld de reviews. Zo vind je de beste vrijstaande kookplaten, bijvoorbeeld van Inventum. We zetten de aanbiedingen voor je op een rij, zodat jij makkelijker de beste keuze maakt. Vergelijk de Inventum vrijstaande kookplaten met de beste reviews. Bij ons betaal je de laagste prijs, omdat we de aanbiedingen en deals uit alle webshops voor je verzamelen.

Op zoek naar de beste kookplaat van 2024?
Beste kookplaten

Voor de goedkoopste vrijstaande kookplaat van Inventum

Inventum ken je misschien van de innovatieve kookplaten, bijvoorbeeld dankzij handige functies voor inductie. Met een timer voor elke zone, de boostfunctie en tiptoetsbediening kies je voor de hoogste kwaliteit en een stijlvol design. En kook je liever op een Inventum gaskookplaat? Dankzij vlambeveiliging, een geïntegreerde vonkontsteking en bijvoorbeeld bandstalen pandragers is ook dat een uitstekende keuze.

Wij helpen je de goedkoopste vrijstaande kookplaat te vinden, zowel op inductie als op gas. Daarvoor vergelijken we de verschillende kookplaten, zowel van Inventum als van andere populaire merken. Maak online de beste keuze, waarvoor je de laagste prijs betaalt.

inventum vrijstaande kookplaat

Inventum vrijstaande kookplaat kopen: de laagste prijs

Bestel een Inventum vrijstaande kookplaat voor de laagste prijs. De losstaande kookplaat plaats je waar je wilt. Steek de stekker in het stopcontact voor een inductie-kookplaat of sluit het gas aan en begin te koken. Inventum maakt het je makkelijk met de vrijstaande platen. Bij Slimster zetten we de beste deals en kortingen voor je op een rij.