Gele koelkast kopen

Gele koelkasten

Op zoek naar de perfecte gele koelkast? Op deze pagina staat ons gehele assortiment! Bekijk en vergelijk verschillende modellen op gedetailleerd niveau. Hier vind je bijvoorbeeld koelkasten van Smeg, een bekend merk vanwege diens unieke jaren ’50-stijl. Het zijn vrijstaande modellen, die je overal kunt plaatsen waar je dat maar wilt. Ze zijn bovendien zeer energiezuinig met energieklasse A, A+ of A++. Via Slimster.nl vind je in no-time de perfecte gele koelkast voor jouw huishouden! Natuurlijk kun je ook voor alle andere kleuren koelkasten bij ons terecht!

4 resultaten

Smeg FAB28LYW5

Vrijstaand , Energieklasse D , 270 l
Smeg FAB28LYW5 voorkant
€ 1549,-
153 cm

Amica KS 15613 Y

Koelvriescombinatie , Vrijstaand , Energieklasse E
Amica KS 15613 Y
€ 300,-
Koelvriescombinatie

Amica KGC 15633 Y

Vrijstaand , Energieklasse E , 208 l
Amica KGC 15633 Y voorkant
€ 477,-
144 cm

Gele koelkasten vergelijken

Via Slimster.nl vind je snel de perfecte gele koelkast voor jouw interieur. Links in beeld zie je het filtermenu. Je kunt jouw zoekresultaten verscherpen door deze in te vullen. Op deze pagina staan de gele koelkasten die voldoen aan jouw zoekopdracht. Vergelijk verschillende ijskasten kieskeurig door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Slimster.nl helpt jou vervolgens met het vinden van goedkope webshops voor de aankoop van de koelkast!

Voorbeelden gele koelkasten

Er zijn diverse verschillende gele koelkasten in ons assortiment, maar wij willen gebruik maken van de gelegenheid om enkele modellen specifiek uit te lichten. Om te beginnen met de koelkasten van Smeg. Kies je voor een koelkast van dit merk, dan ga je voor een enorm zuinig apparaat. Daarnaast zit er vaak een flessenrek in het model, zodat je flessen frisdrank of wijn nog gemakkelijker kunt opslaan.

Het is ook mogelijk om te gaan voor een gele koelkast met een strepen print. Smeg heeft ook een koelkast in die categorie. Aan de zij- en achterkant is deze koelkast geel, maar aan de voorkant is het apparaat voorzien van strepen in diverse lichte kleuren. De koelkast is voorzien van vier handige plateau’s en een ontdooisysteem. Hij heeft energieklasse A++ en is dan ook zeer energiezuinig.

Vind jij geel een onwijs mooie kleur en wil je graag een koelkast in deze kleur kopen? Vergelijk dan alle gele koelkasten en de webshops kieskeurig op Slimster.nl en vind de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar een andere kleur?
Bekijk alle kleuren