Bruine koelkast kopen

Bruine koelkasten

De mooiste bruine koelkasten vind je via Slimster.nl. Op deze pagina staat ons gehele overzicht met koelkasten in de kleur bruin. Ze zijn afkomstig van merken zoals Smeg, Bosch, Exquisit en Liebherr. Het zijn te allen tijde energiezuinige modellen met energieklasse A, A+ en A++. Je kiest voor handige vrijstaande modellen, die je overal kunt plaatsen. Waar wacht je nog op? Bekijk en vergelijk bruine koelkasten kieskeurig op Slimster.nl!

2 resultaten
Smeg FAB28RDTP5
Vrijstaand , Energieklasse D , 270 l
Smeg FAB28RDTP5
Geen reviews
€ 1614,-
3 prijzen
153 cm
Amica KS 15611 R
Koelvriescombinatie , Energieklasse E , 106 l
Amica KS 15611 R voorkant
Geen reviews
€ 331,-
1 prijs
Koelvriescombinatie

Bruine koelkasten vergelijken

Op deze pagina bekijk en vergelijk je de verschillende bruine koelkasten van Slimster.nl. Links in beeld kun je jouw zoekresultaten aanscherpen door het filtermenu in te vullen. Zo kun je ook koelkasten met andere kleuren toevoegen aan jouw zoekresultaten. Hieronder in beeld verschijnen de relevante resultaten van jouw zoekopdracht. Vergelijk koelkasten door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Slimster.nl; daar vind je het snel!

Voorbeelden bruine koelkasten

Slimster.nl heeft diverse bruine koelkasten in het assortiment. Om te beginnen met een koelkast van Smeg. Deze koelkasten zijn uiterst energiezuinig en bovendien zijn het een stil modellen, met een geluidsniveau van slechts 40 dB. Met Smeg kies je altijd voor mooie, klassieke jaren ’50-modellen!

Een andere goede bruine ijskast is van het merk Bosch. Het handige aan deze koelkast is dat hij zeer ruim is. De koelruimte heeft een netto-inhoud van maar liefst 307 liter en de vriesruimte heeft als netto-inhoud 82 liter. Kortom: de perfecte gezinsmachine. Ook de functies liegen er niet om: een ventilatiesysteem, anti-bacteria, SuperKoelen, een luchtvochtigheidsregelaar, dooiwaterafvoer en veel meer. Het model heeft energieklasse A+ en is daarmee zeer energiezuinig.

Is bruin jouw favoriete kleur en wil je graag een koelkast in deze kleur bestellen? Vergelijk dan alle prijzen kieskeurig op Slimster.nl en kies de beste online aanbieding!

Ben jij op zoek naar een andere kleur?
Bekijk alle kleuren