Beige koelkast kopen

Beige koelkasten

Zoek jij een beige koelkast? Op deze pagina vind je het gehele overzicht van Slimster.nl. Wij hebben zowel beige koelkasten van Smeg als Pelgrim in het assortiment. De koelkasten zijn niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Ze zijn namelijk voorzien van vele handige functies en hebben energieklasse A+, A++ of A+++. Het zijn vrijstaande modellen, die je overal kunt plaatsen!

8 resultaten

Smeg FAB32RCR5

Vrijstaand , Energieklasse D , 331 l
Smeg FAB32RCR5 voorkant
€ 2148,-
196.8 cm

Gorenje OBRB153BL

Koelvriescombinatie , Vrijstaand , 254 l
Gorenje OBRB153BL open
€ 949,-
Koelvriescombinatie
154 cm

Beige koelkasten vergelijken

Op deze pagina kun je beige koelkasten gemakkelijk en snel met elkaar vergelijken. Om te beginnen geef je links in beeld in het filtermenu jouw voorkeur voor kleur op. De koelkasten op deze pagina zijn de modellen die voldoen aan jouw zoekactie. Vervolgens kun je per keer maximaal vier modellen op gedetailleerd niveau vergelijken. Dit doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil jij een koelkast online kopen, dan kan dit uiteraard via Slimster.nl! Hier vind je beslist de beste online aanbieding!

Voorbeelden beige koelkast

Ben je op zoek naar een perfecte beige koelkast? Dan zou het zomaar kunnen dat een SMEG koelkast dé koelkast voor jou is. Het zijn vaak zuinige koelkasten en hebben handige functies om het koelen van producten nóg gemakkelijker te maken. Wat dacht je van een ontdooisysteem, een ventilatiesysteem en een flessenrek? Met een geluidsniveau van 40 dB is het bovendien een stille crèmekleurige ijskast!

De koelkasten van Pelgrim hebben functies als SuperKoelen en een luchtvochtigheidsregelingssysteem. Bovendien voorzie jij jezelf van een koelkast met een handig flessenrek. De netto-inhoud van de koelruimte is 255 liter en die van de vriesruimte is 26 liter. Kortom: er past behoorlijk wat in dit model!

Beige koelkasten koop je eenvoudig online via Slimster.nl. Door kieskeurig te vergelijken vind jij bij ons de laagste online prijs!

Ben jij op zoek naar een andere kleur?
Bekijk alle kleuren