Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Camerabeveiliging kosten

Camerabeveiliging kosten

Vind beste deal
Gratis & vrijblijvend
Ga naar
Minimale kosten € 65,- Maximale kosten € 1.195,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 765,-
Camerabeveiliging kosten 1 camera, excl. montage

Huis camerabeveiliging kopen, is een goed idee als je je woning of bedrijf extra goed wilt beveiligen. Alleen al het zien van de camera's kan inbrekers afschrikken. Ook is er een grotere pakkans en bewijsmateriaal als er toch is ingebroken. Er is veel keuze in soorten camera's. Zo is het kopen van een camerabeveiliging set en camerabeveiliging met opname mogelijk. De huis camerabeveiliging kosten zijn afhankelijk van welke soort camera je kiest en de hoeveelheid camera's die je nodig hebt.

Voordelen camerabeveiliging woning

  • Schrikt inbrekers af
  • Geeft gevoel van veiligheid
  • Grotere pakkans
  • Bewijsmateriaal voor rechtzaken

Nadelen camerabeveiliging woning

  • Gebrek aan privacy
  • Onderhoud noodzakelijk

Camerabeveiliging kopen? Dan krijg je altijd een recorder, zonder extra kosten!

Wat kost camerabeveiliging woning?

Soort huis camerabeveiliging
Dome camera
Bullet camera
Kosten* €65-€715 €75-€1.195
Omschrijving

ronde koepel,

soms draaibaar

langwerpig,

opvallend

Bevestiging aan muur of plafond op voet of beugel
Waterproof niet altijd ja
Vandalismeproof ja nee
Filmen in het donker ja ja

*Huis camerabeveiliging prijzen 1 camera, excl. montage

Beveiligingscamera laten installeren?

Beveiligingscamera laten installeren
Beveiligingscamera laten installeren kost gemiddeld €180 Ga zelf camerabeveiliging kopen en monteer deze zelf met behulp van de gebruiksaanwijzing. Dat scheelt in beveiliging huis kosten.

Aansturing camerabeveiliging woning

Aansturing
Analoog
IP
HD
Prijsindicatie €€ €€€
Max. afstand 120 meter 120 meter 500 meter
Beeldscherpte zwak sterk zeer sterk
Beelden kijken

op recorder,

1 plek, terugkijken

overal,

met lichte vertraging

overal,

zonder vertraging

Draadloos* nee mogelijk mogelijk

*Draadloze camera’s zijn aangesloten op het Wi-Fi netwerk. Voordelen zijn dat je geen bedrading door het huis hoeft aan te leggen, de camera verplaatsbaar is en ook bij storing blijft werken. Nadeel is dat een draadloze camera werkt op batterijen. Deze moeten worden vervangen.

Kies voor een HD camera als je gezichten en kentekens wilt herkennen

Hoeveelheid camera's

Camerabeveiliging set

Camerabeveiliging set
Prijs*
2 camera’s analoog €345-€445
3 camera’s analoog €465-€615
4 camera’s analoog €630-€930
2 camera’s IP/HD €585-€1.595
3 camera’s IP/HD €1.040-€2.040
4 camera’s IP/HD €1.450-€2.350

*Camerabeveiliging set kosten, excl. montage

Gaat het om huis camerabeveiliging, dan kies je waarschijnlijk voor camerabewaking met 1 camera. Het kan ook zijn dat je meerdere camera’s wilt plaatsen, bijvoorbeeld bij iedere ingang van je huis eentje of bij camerabeveiliging van een bedrijf. Dan kun je een camerabeveiliging set kopen met meerdere camera’s.

Uiteraard geldt: hoe meer camera’s hoe duurder de camerabeveiliging set prijzen. Maar een camerabeveiliging set is relatief voordelig, omdat je minder kosten betaalt per camera. Hoe meer camera’s in de camerabeveiliging set, hoe gunstiger de camerabeveiliging set prijs.

Beter teveel dan te weinig camera's in je camerabeveiliging set! Koop een camerabeveiliging set met voldoende camera's, zodat er geen dode hoek over is, waarvandaan inbrekers toch kunnen inbreken.

Extra opties huis camerabeveiliging

Mogelijkheden
Omschrijving
Kosten*
Bestuurbare camera Camera waarmee je op afstand precies filmt wat jij in beeld wilt hebben. Beelden bekijken doe je live vanaf je smartphone of tablet. €100-€300
Nachtzicht camera Camera, die extra goed in het donker kan filmen. €50-€200
Video Beveiligingsdienst
= camerabeveiliging met opname
Als er alarm is, worden er direct opnames gemaakt, die direct naar je telefoon worden gestuurd en veilig worden opgeslagen. €4 per maand
Onderhoudscontract Contract waarmee er jaarlijks iemand langskomt om je beveiligingscamera te controleren. Hierdoor werkt de bewakingscamera altijd. €100-€140 per jaar
Sticker camerabeveiliging Met deze sticker camerabeveiliging laat je zien dat je huis goed beveiligd is. Dat schrikt inbrekers af. €4-€6,50

*Prijzen bovenop de camera kosten en eventuele montagekosten

Alle opties zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen. Voor betere kwaliteit betaal je uiteraard hogere camerabeveiliging kosten.

De vraag 'Wat kost camera huisbeveiliging per maand?' wordt veel gesteld. Voor het onderhoudscontract van je huis camerabeveiliging ben je per maand ongeveer €10 kwijt. Kies je voor camerabeveiliging met opname, dan betaal je bovendop deze €10 nog eens €4 per maand. Dus wat kost camera huisbeveiliging per maand? Ongeveer €10 tot €14 per maand.

Sticker camerabeveiliging
Je moet mensen altijd laten weten dat er wordt gefilmd, dat hun privacy
wordt geschonden. Dat kan met behulp van een sticker of bordje bij de deur.

Zelf camerabeveiliging woning plaatsen?

Huis camerabeveiliging kopen en zelf plaatsen kan eenvoudig zijn voor iemand die handig en technisch is. Voor een ander is het een lastige klus. Het is belangrijk dat je een beveiligingscamara precies goed en op de juiste plek monteert. Achterhalen wat deze plek precies is, kan lastig zijn. Breng vooraf goed in kaart wat je precies wilt bewaken en hang camera's op een hoogte/plek die niet gemakkelijk te bereiken is.

In de handleiding van een bewakingscamera staat nauwkeurig omschreven hoe je te werk moet gaan. Dat maakt het plaatsen van inbraakbeveiliging eenvoudiger. Het grote voordeel van camerabeveiliging zelf plaatsen is natuurlijk dat je bespaart op de camerabeveiliging kosten.

Prijsopbouw camerabeveiliging woning laten plaatsen

Materiaal
Arbeid
Voorrij

Huis camerabeveiliging laten plaatsen door ervaren vakman

Huis beveiligingscamera laten installeren? Dan heb je naast materiaalkosten ook montagekosten, die van invloed zijn op de camerabeveiliging woning kosten. Deze arbeidskosten worden bepaald door het uurtarief en de manier waarop de camerabeveiliging woning wordt geplaatst. Een beveiligingscamera laten installeren kost gemiddeld €180. De exacte arbeidskosten kom je te weten als je offertes bij ons aanvraagt.

Vind de beste deal voor jouw huis camerabeveiliging

Op zoek naar een ervaren, betrouwbaar bedrijf voor het laten plaatsen van jouw camerabeveiliging woning? Vraag gratis camerabeveiliging offertes aan en vergelijk vervolgens maximaal 4 specialisten bij jou in de buurt. Je ontvangt vrijblijvend advies en vergelijkt bedrijven op huis camerabeveiliging prijzen en kwaliteit. Daarna beslis je aan de hand van je vergelijking welk bedrijf het beste bij jou en je wensen past en vind je de beste deal.

Direct huis camerabeveiliging specialisten vergelijken

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal