• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Zoetermeer

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Zoetermeer

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  In Zoetermeer zijn er diverse hoorwinkels te vinden, maar niet alle audiciens in Zoetermeer voldoen aan een StAr certificaat. Met een StAr certificaat ben je verzekerd van gediplomeerd personeel die op de hoogte zijn van alle zaken omtrent een hoorapparaat en een hoortoestel. Jouw gehoor wordt gemeten volgens de nieuwste technieken zodat je altijd een nauwkeurig resultaat kunt verwachten. Als je jouw gegevens achterlaat kun je gratis een hoortest in Zoetermeer laten doen.

  StAr audicien

  Er wordt contact met je opgenomen om een afspraak te maken bij een StAr gecertificeerde hoorwinkel in Zoetermeer. Hier ontvang je een gratis hoortest en, indien nodig, krijg je een hoortoestel op proef mee naar huis. Op basis van deze preventieve hoorscan kan de audicien adviseren over gehoorproblemen, gehoorbescherming en hoortoestellen.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Zoetermeer?

  Hoortoestellen op maat in Zoetermeer

  Door een hoortoestel op proef mee te nemen naar jouw eigen omgeving kun je ervaren hoe het is om weer beter te horen. Na afloop van de proefperiode kun je geheel vrijblijvend een hoortoestel laten aanmeten bij jouw audicien in Zoetermeer. Onze hoorspecialisten in Zoetermeer helpen je met al jouw vragen. Je krijgt informatie over de mogelijke vergoedingen vanuit de zorgverzekering en tevens worden alle mogelijkheden met je besproken. Ook voor andere zaken als gehoorbescherming, oordoppen of andere hulpmiddelen kun je terecht bij de hoorwinkel in Zoetermeer. Laat jouw gegevens achter en krijg gratis een professionele hoortest in Zoetermeer.