• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Vlaardingen

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Vlaardingen

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Op zoek naar een audicien die jouw gehoorklachten kan oplossen in de buurt van Vlaardingen? Zoek niet langer want Slimster is ook actief in Vlaardingen en omstreken. Wij bieden je de gelegenheid om de gratis gehoortest aan te vragen waardoor je precies weet waar jij aan toe bent. Wacht niet langer en vul het hier onderstaande formulier in of bezoek een van onze vestigingen in het centrum van Vlaardingen. Wanneer je kiest voor een van de audiciens in Vlaardingen van Slimster kies je voor kwaliteit.

  Gratis hoortest door StAr audicien

  Alle aangesloten audiciens hebben namelijk de fel begeerde StAr-certificering, wat inhoudt dat deze gehoorwinkels gebruik maken van de beste meettechnieken en bovendien alleen gediplomeerde personeelsleden in dienst hebben. Door deze combinatie kunnen zij jouw gehoortoestel zeer nauwkeurig afstemmen zodat deze perfect aansluit op jouw gehoor.

  Op zoek naar een betrouwbare audicien in Vlaardingen?

  Hoortoestel op maat in Vlaardingen

  Gehoortoestellen worden door nieuwe technologieën steeds kleiner waardoor het steeds minder opvalt dat je er een draagt. Wij bieden jou de mogelijkheid dit met eigen oren te evenaren en bieden naast de gratis gehoortest ook de optie om een gehoortoestel op proef thuis uit te testen. Zo kun je nog beter een beslissing nemen voor jouw oren.