• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Schiedam

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Schiedam

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Slimster heeft aangesloten audiciens door heel Nederland gevestigd. Ben jij slechthorend? Wij hebben de oplossing voor jou. Wij bieden je een gratis hoortest aan bij jou in de omgeving. Ook als je in de Zeeuwse stad Schiedam woont, is er een StAr gecertificeerde audicien bij jou in de omgeving. Als je onderstaand formulier invult, dan zal de dichtstbijzijnde audicien in Schiedam contact met je opnemen.

  Wil je direct jouw gehoor testen in Schiedam?

  Gratis hoortest in Schiedam

  De gratis hoortest is een uitgebreide test waarbij jouw gehoor wordt gemeten met de beste apparatuur. Je weet direct na de test of jouw gehoor inderdaad verslechterd is. Mocht dit onverhoopt zo zijn, dan staan de audiciens in Schiedam voor je klaar om je te helpen. Zij zullen je de verschillende mogelijkheden voorleggen en een deskundig advies geven over welke oplossing het meest geschikt is voor jou. De hoorwinkel heeft niet alleen kennis over gehoorapparaten, maar ook over gehoorbescherming, vergoedingen bij jouw verzekering en andere hulpmiddelen. Vul dus nu het formulier in of kom even langs bij één van de vestigingen. Zo kun je snel weer genieten van Schiedam en haar omgeving.