• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Rotterdam

  Vergelijk 1 specialisten

  Laatste 2 audicien in Rotterdam

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  De gemeente Rotterdam is één van de grootste gemeentes van Nederland. Met ruim 640.000 inwoners kunnen we de stad Rotterdam en omgeving als een metropool in Nederland bestempelen. Als je problemen hebt met jouw gehoor dan kan zo’n drukke omgeving al gauw gevaarlijke situaties opleveren. Je kunt het drukke verkeer minder goed waarnemen waardoor veilig oversteken je meer moeite kost dan anders. Je doet er op dat moment goed aan om een StAr gecertificeerde hoorwinkel in Rotterdam te bezoeken. Je kunt daar jouw gehoor laten testen en professioneel advies krijgen over jouw gehoor. Mochten er zich problemen voordoen met jouw gehoor dan kan de audicien je meteen adviseren over een mogelijk gehoorapparaat in Rotterdam.

  Zoek jij een betrouwbare audicien in Rotterdam?

  Hoortoestellen op maat in Rotterdam

  Je kunt bij jouw audicien in Rotterdam terecht voor alle vragen over jouw gehoor, over een hoortoestel, maar ook bijvoorbeeld voor vragen over de vergoeding voor een gehoorapparaat. In de onderstaande lijst kun je zien welke audicien in Rotterdam zich het dichtst bij jou in de buurt bevindt. Naast een hoorapparaat kunnen zij je ook helpen met oordoppen en andere hulpmiddelen met betrekking tot jouw gehoor. Waar jij ook woont in Rotterdam, met de onderstaande lijst ben je verzekerd van professioneel advies voor jouw gehoor.