• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Audicien Oud beijerland

  Vergelijk 0 specialisten

  Laatste 2 audicien in Oud Beijerland

  Ik zou graag mi invisible to the eye hear aid laten verwijderen

  Arrheniusweg, Rotterdam

  Geluid knistetend in rechter oor en 2x gehooruitval

  Kuyperdreef, Etten-Leur

  Maak afspraak

  Woon jij in het groene en ruim opgezette Oud-Beijerland en heb je problemen met jouw gehoor? Geen zorgen, Slimster heeft de oplossing voor jou. Wij hebben de beste audiciens aangesloten die stuk voor stuk StAr gecertificeerd zijn. Of je nu in de Zeeheldenwijk, Zuidwijk, Zoomwijk of in één van de andere wijken woont, er is ook bij jou in de omgeving een audicien. Na de preventieve hoorscan kan de audicien in Oud-Beijerland advies geven over hoortoestellen en gehoorbescherming!

  Direct jouw gehoor testen in Oud-Beijerland?

  Gratis hoortest in Oud-Beijerland

  Slimster biedt je de mogelijkheid om jouw gehoor gratis te laten testen bij een gediplomeerd audicien. Je weet direct hoe het er met jouw gehoor voor staat en wat de mogelijkheden voor jou zijn. De hoorspecialisten van Oud-Beijerland staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden omtrent gehoorverlies, hoortoestellen en oordoppen. Vul onderstaand formulier in en de dichtstbijzijnde audicien neemt contact op met je. Jij bent natuurlijk ook van harte welkom in één van de vestigingen.